Entrecote oksebøf med dampede asparges og smørstegte champignoner

Entrecote oksebøf med dampede asparges og smørstegte champignoner
Entrecote oksebøf med dampede asparges og smørstegte champignoner

Prøv en perfekt mør og saftig entrecote oksebøf

Forkæl dig selv, din partner eller skønne gæster med en mør og saftig entrecote oksebøf med asparges og smørstegte champignoner

Sådan en omgang entrecote oksebøf med dampede asparges og smørstegt champignoner, er mad lige efter midt hoved(og mave). Måltidet smager fantastisk, det er nemt at lave, og så er det minsandten muligt, at tilberede hele måltidet på KUN 15 minutter.

Kan du (også) lide lækker og velsammensat mad på rekordtid?

På dage hvor tiden er knap, er det rart at have nogle lækre måltider i baghånden, som kan tilberedes på rekordtid. Jeg har gjort det nemt for dig, for jeg har samlet alle den slags hurtige opskrifter ét sted. Tjek alle mine MAX 15 minutter opskrifter ud her.

Sådan ordner, klargøre og knækker du grønne asparges

Knæk dine asparges, ved at brække i bunden af dine asparges, indtil de giver efter. På den måde sikrer du, den hårde, trævlede bund af dine asparges fjernes, og du står tilbage med den bedste og lækreste del af dine grønne asparges.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Entrecote oksebøf med dampede asparges og smørstegte champignoner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 2 stk entrecote oksebøffer a’ 200 gram
  • 500 gram grønne asparges
  • 500 gram friske champignoner (eller 1 glas af de hurtige)
  • 1 spsk smør til stegning
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan steger du dine entrecote oksebøffer helt perfekt
  1. Giv en stor stegepande høj varme, og lad smørret smelte.
  2. Når smørret er smeltet på panden, lægges dine okse entrecotes på panden, og de steges i 5-6 minutter på hver side. Krydr dine entrecote oksebøffer med salt og peber.
  3. Lad entrecote oksebøfferne hvile 5 minutter inden servering.
Sådan laver du de lækreste smørstegte champignoner
  1. Rens og snit dine champignoner i skiver. Sauter dine champignonskiver ved høj varme i resten af smørret på panden, mens entrecote oksebøfferne hviler. Vend med jævne mellemrum rundt i champignonerne.
  2. Find en passende gryde. Hæld 2 cm vand i gryden, og bring vandet i kog.
  3. Rens, skyl og knæk dine asparges, hvorefter de lægges i gryden med kogende vand.
  4. Giv dine asparges 5 minutter, hvorefter vandet skal hældes fra, og de serveres sammen
  5. dine smørstegte entrecote oksebøffer og de smørsauterede champignoner.

 

LCHF | PALEO | LOW-CARB | KETOGENIC

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here