Okse entrecote med dampet asparges og smørstegt champignons

økologisk okse entrecote med dampede aspages og smørstegt champignons
økologisk okse entrecote med dampede aspages og smørstegt champignons

2 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB | KETOGENIC

Hurtigt, nemt og lækkert…

Sådan en omgang okse entrecote med dampet aspages og smørstegt champignons, er mad lige efter midt hoved(og mave). Måltidet smager fantastisk, det er nemt at lave, og så er det minsandten muligt, at tilberede hele måltidet på blot 15 minutter.

Pyhh, mad på travle dage… På dage hvor tiden er knap, er det rart at kende til lækre måltider, der kan tilberedes på rekordtid. Søg på #SUNDFASTFOOD her på UPGRADED, for at finde måltider, der kan tilberedes fra start til slut, på kun 15 minutter eller der under.  

Tip! Knæk dine aspages – bræk i bunden af dine asparges indtil de giver efter, så sikrer du, den hårde bund fjernes og du har den bedste og lækreste del af aspargesene tilbage.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Okse entrecote med dampet asparges og smørstegt champignons
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 2 stk Okse entrecote a’ 200 g (Jeg brugte entrecote fra fritgående økologisk kvæg)
  • 500 g Asparges
  • 500 g Champignons
  • 2 spsk smør eller klaret smør
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Find to pander af passende størrelse. Giv hver af panderne en spsk smør og lad smøret smelte ved høj varme.
  2. Find en passende gryde og bring 2 cm vand i bunden af gryden i kog. Fuld blus på varmen.
  3. Når smøret er smeltet på panderne, skrues der ned til middel varme og dine okse entrecotes, skal steges i 5-6 minutter på hver side. Krydder med hav- eller stensalt og friskkværnet sort peber.
  4. Rens og snit dine champignons og lad dem sautere i det varme smør på den anden pande indtil okse entrecoterne er færdige. Vend med jævne mellemrum rundt i champignonerne.
  5. Rens og “knæk*” dine asparges og læg dem i gryden, med kogende vand. Giv dine asparges 5 minutter, hvorefter vandet skal hældes fra. Lad dine asparges være i gryden indtil de skal serveres.
  6. Når alle tre dele er færdige, anrettes okse entrecote, dampet asparges og smør sauterede champignons på to tallerkener.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here