Fyldte peberfrugter med oksekød og broccoli-grønkålssalat

Fyldte peberfrugter med oksekød og ost » Nem og sund opskrift
Fyldte peberfrugter med oksekød og ost » Nem og sund opskrift

Fyldte peberfrugter med oksekød

Nyd en sund, nem og lækker opskrift på fyldte peberfrugter med oksekød, samt en broccoli-grønkålssalat

I dag får du en af mine personlige favoritopskrifter. Opskriften på oksekødsfyldte peberfrugter er nemme at lave, og så smager de kødfyldte peberfrugter fantastisk sammen med en omgang sprød broccoli-grønkålssalat.

De halve peberfrugter holder på saften i oksekødet, og gør måltidet til en vildt saftig smagsoplevelse. Peberfrugterne gør også livretten yderst egnet til genopvarmning i fx mikroovnen, hvor du efter en genopvarmning stadigvæk vil nyde et saftigt måltid.

Opskriften giver derfor rig mulighed for praktisk foodprepping, så du har nemme og lækre oksekødsfyldte peberfrugter klar i fryseren til en anden god gang.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”

4.86 fra 1 stemmer
Fyldte peberfrugter med oksekød og ost » Nem og sund opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Peberfrugter med oksekød og parmesanost
  • 500 gram hakket oksefars
  • 1 løg
  • 1 oksebouillonterning opløst i en smule kogende vand (cirka 0,1 dl)
  • ½ tsk Salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 50 gram revet parmesanost (eller mozzarellaost - OBS. ikke Paleo)
  • 4 store røde peberfrugter
Broccoli-grønkålssalat
  • 250 gram broccoli snittet til små buketter
  • 250 gram grønkål skyllet og snittet fint
  • 1 håndfuld snack-tomater snittet i halve
  • 2 spsk mandelsplinter (mandler hakket groft)
  • evt. dressing (light for færre kalorier)
Sådan gør du:
Sådan laver du de lækreste oksekødsfyldte peberfrugter
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Skræl og snit løget fint. I en skål blandes hakket oksefars, snittet løg, bouillonen, salt og peber.
  3. Skyl peberfrugterne, halver dem, og fjern stilkene og kernerne.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir. Fyld de halve peberfrugter med oksefars, top af med parmesanost, og anbring peberfrugterne på bagepladen.
  5. Tilbered de oksekødsfyldte peberfrugter i ovnen i cirka 25-30 minutter.
Sådan laver du en nem og lækker broccoli-grønkålssalat
  1. Fyld 1 centimeter vand i bunden af en gryde, bring vandet i kog, og damp-kog broccolibuketterne i 3-4 minutter.
  2. Køl broccolibuketterne af under rindende kold vand. Ryst dem frie for vand, og bland broccolien med snittet grønkål, halve snack-tomater, og top af med mandelsplinter.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

2 KOMMENTARER

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her