Oksekødsfyldt peberfrugt med parmesanost og broccoli-grønkålssalat

Oksekødsfyldt peberfrugt med parmesanost og broccoli-grønkålssalat
Oksekødsfyldt peberfrugt med parmesanost og broccoli-grønkålssalat

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 45min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Nemt og smagfuldt…

I dag får du en af mine personlige favoritopskrifter. oksekødsfyldte peberfrugter er nemme at lave, og så smager de kødfyldte peberfrugter fantastisk sammen med en omgang sprød broccoli-grønkålssalat.

Ikke nok med de halve peberfrugter holder på saften i oksekødet, og gør måltidet til en saftig smagsoplevelse, de saftige peberfrugter gør også genopvarmning til en fornøjelse.

Opskriften giver derfor rig mulighed for praktisk foodprepping, så du har nemme og lækre oksekødsfyldte peberfrugter klar i fryseren til en anden god gang

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Oksekødsfyldt peberfrugt med parmesanost og broccoli-grønkålssalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Peberfrugter med oksekød og parmesanost
  • 600 gram hakket oksefars
  • 1 løg
  • 1 oksebouillonterning opløst i en smule kogende vand (cirka 0,1 dl)
  • ½ tsk Salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 50 gram revet parmesanost (eller mozzarellaost - OBS. ikke Paleo)
  • 4 store røde peberfrugter
Broccoli-grønkålssalat
  • 250 gram broccoli snittet til små buketter
  • 250 gram grønkål skyllet og snittet fint
  • 1 håndfuld snack-tomater snittet i halve
  • 2 spsk mandelsplinter (mandler hakket groft)
  • evt. dressing (light for færre kalorier)
Tilberedning
Sådan laves de oksekødsfyldte peberfrugter
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Skræl og snit løget fint. I en skål blandes hakket oksefars, snittet løg, bouillonen, salt og peber.
  3. Skyl peberfrugterne, halver dem, og fjern stilkene og kernerne.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir. Fyld de halve peberfrugter med oksefars, top af med parmesanost, og anbring peberfrugterne på bagepladen.
  5. Tilbered de oksekødsfyldte peberfrugter i ovnen i cirka 25-30 minutter.
Sådan laves broccoli-grønkålssalaten
  1. Fyld 1 centimeter vand i bunden af en gryde, bring vandet i kog, og damp-kog broccolibuketterne i 3-4 minutter.
  2. Køl broccolibuketterne af under rindende kold vand. Ryst dem frie for vand, og bland broccolien med snittet grønkål, halve snack-tomater, og top af med mandelsplinter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here