
Har du smagt oksekødsfyldte peberfrugter?
Prøv min nemme og lækre madopskrift på oksekødsfyldte peberfrugter med ost og broccoli-grønkålssalat » Nyd en sund madfavorit
I dag får du en af mine personlige favoritopskrifter. Opskriften på oksekødsfyldte peberfrugter er nemme at lave, og så smager de kødfyldte peberfrugter fantastisk sammen med en omgang sprød broccoli-grønkålssalat.
De halve peberfrugter holder på saften i oksekødet, og gør måltidet til en vildt saftig smagsoplevelse. Peberfrugterne gør også livretten yderst egnet til genopvarmning i fx mikroovnen, hvor du efter en genopvarmning stadigvæk vil nyde et saftigt måltid.
Opskriften giver derfor rig mulighed for praktisk foodprepping, så du har nemme og lækre oksekødsfyldte peberfrugter klar i fryseren til en anden god gang.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 500 gram hakket oksefars
- 1 løg
- 1 oksebouillonterning opløst i en smule kogende vand (cirka 0,1 dl)
- ½ tsk Salt
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- 50 gram revet parmesanost (eller mozzarellaost - OBS. ikke Paleo)
- 4 store røde peberfrugter
- 250 gram broccoli snittet til små buketter
- 250 gram grønkål skyllet og snittet fint
- 1 håndfuld snack-tomater snittet i halve
- 2 spsk mandelsplinter (mandler hakket groft)
- evt. dressing (light for færre kalorier)
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Skræl og snit løget fint. I en skål blandes hakket oksefars, snittet løg, bouillonen, salt og peber.
- Skyl peberfrugterne, halver dem, og fjern stilkene og kernerne.
- Beklæd en bageplade med bagepapir. Fyld de halve peberfrugter med oksefars, top af med parmesanost, og anbring peberfrugterne på bagepladen.
- Tilbered de oksekødsfyldte peberfrugter i ovnen i cirka 25-30 minutter.
- Fyld 1 centimeter vand i bunden af en gryde, bring vandet i kog, og damp-kog broccolibuketterne i 3-4 minutter.
- Køl broccolibuketterne af under rindende kold vand. Ryst dem frie for vand, og bland broccolien med snittet grønkål, halve snack-tomater, og top af med mandelsplinter.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –