Oksekødsfyldte peberfrugter med ost og broccoli-grønkålssalat

Oksekødsfyldte peberfrugter med ost og broccoli-grønkålssalat kopier
Oksekødsfyldte peberfrugter med ost og broccoli-grønkålssalat kopier

Har du smagt oksekødsfyldte peberfrugter?

Prøv min nemme og lækre madopskrift på oksekødsfyldte peberfrugter med ost og broccoli-grønkålssalat » Nyd en sund madfavorit

I dag får du en af mine personlige favoritopskrifter. Opskriften på oksekødsfyldte peberfrugter er nemme at lave, og så smager de kødfyldte peberfrugter fantastisk sammen med en omgang sprød broccoli-grønkålssalat.

De halve peberfrugter holder på saften i oksekødet, og gør måltidet til en vildt saftig smagsoplevelse. Peberfrugterne gør også livretten yderst egnet til genopvarmning i fx mikroovnen, hvor du efter en genopvarmning stadigvæk vil nyde et saftigt måltid.

Opskriften giver derfor rig mulighed for praktisk foodprepping, så du har nemme og lækre oksekødsfyldte peberfrugter klar i fryseren til en anden god gang.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Oksekødsfyldte peberfrugter med ost og broccoli-grønkålssalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Peberfrugter med oksekød og parmesanost
  • 500 gram hakket oksefars
  • 1 løg
  • 1 oksebouillonterning opløst i en smule kogende vand (cirka 0,1 dl)
  • ½ tsk Salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 50 gram revet parmesanost (eller mozzarellaost - OBS. ikke Paleo)
  • 4 store røde peberfrugter
Broccoli-grønkålssalat
  • 250 gram broccoli snittet til små buketter
  • 250 gram grønkål skyllet og snittet fint
  • 1 håndfuld snack-tomater snittet i halve
  • 2 spsk mandelsplinter (mandler hakket groft)
  • evt. dressing (light for færre kalorier)
Sådan gør du:
Sådan laver du de lækreste oksekødsfyldte peberfrugter
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Skræl og snit løget fint. I en skål blandes hakket oksefars, snittet løg, bouillonen, salt og peber.
  3. Skyl peberfrugterne, halver dem, og fjern stilkene og kernerne.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir. Fyld de halve peberfrugter med oksefars, top af med parmesanost, og anbring peberfrugterne på bagepladen.
  5. Tilbered de oksekødsfyldte peberfrugter i ovnen i cirka 25-30 minutter.
Sådan laver du en nem og lækker broccoli-grønkålssalat
  1. Fyld 1 centimeter vand i bunden af en gryde, bring vandet i kog, og damp-kog broccolibuketterne i 3-4 minutter.
  2. Køl broccolibuketterne af under rindende kold vand. Ryst dem frie for vand, og bland broccolien med snittet grønkål, halve snack-tomater, og top af med mandelsplinter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here