Omelet med parmesanost, porre, tomater og peberfrugt

Omelet med parmesanost, porre, tomater og peberfrugt » Opskrift
Omelet med parmesanost, porre, tomater og peberfrugt » Opskrift

Opskrift på omelet med grøntsager

Nyd en sund opskrift på en lækker omelet med revet parmesanost, friske porre, tomater og peberfrugt

Omeletter kan sammensættes på hundredevis af måder, og så er de geniale at fylde op med grøntsager og kødrester. At fylde omeletter med grøntsager og rester af kød, er en smart måde at få spist flere grøntsager og få brugt evt. kødrester i madlavningen på.

På rekordtid kan du lave et lækkert måltid, som er fyldt med sunde grøntsager, vitaminer, mineraler, fibre og mættende proteiner.

I en travl hverdag, hvor alle mulige ting, gøremål og aktiviteter kræver vores fokus, kan det være svært at overskue “den sunde” madlavning. Her er omeletter ganske enkelt geniale.

Du skal ikke spise omelet hver dag, men oftere er måske hjælpsomt?

Føler du madlavningen er en pestilens i hverdagen, så brug 10-15 minutter på at finde 3 nemme, sunde og velsammensatte opskrifter til hvert af dine hovedmåltider. På den måde kan du altid lave et velsammensat måltid på rekordtid til dig og familien.

Prøv også opskriften på Skipper Skræks yndlingsomelet » Klik her

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Omelet med parmesanost, porre, tomater og peberfrugt » Opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 1 friske porrer
  • 1 peberfrugt
  • 5 snack eller cocktailtomater
  • 25 gram revet parmesanost eller mozzarellaost
  • 10 gram smør (kan reduceres eller undlades ved brug af slip-let-pande)
  • 1 tsk tørret basilikum eller en lille dusk frisk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande høj varme og stik panden en smørklat.
  2. Mens smørret smelter, slår du de fire æg ud i en skål, renser og snitter porrerne, snitter de øvrige grøntsagerne fint og blander alle ingredienserne i skålen. Rør ingredienserne rundt.
  3. Skru panden ned til middel varme, og hæld omeletmassen på panden i det smeltede smør.
  4. Tildæk med stanniol eller pandelåg. "Låg-tricket "damp-bager" omeletten en smule under selve stegningen. På den måde undgår du en omeletbund der er overtilberedt og en overflade der er våd og utilberedt.
  5. Lad omeletten færdigtilberede i cirka 10-15 minutter.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her