
Smørstegt omelet med parmesanost og grønt
Prøv en skøn opskrift på grøntsagsomelet, og nyd en lækker smørstegt omelet med parmesanost, friske porre, tomat og peberfrugt
Omeletter kan sammensættes på hundredevis af måder, og omeletter er en helt fantastisk måde at få spist noget en masse grøntsager på en kvik, hurtig og lækker måde.
På rekordtid kan vi frembringe et lækkert måltid, som er proppet med grøntsager, vitaminer, mineraler, fibre og mættende proteiner.
I en travl hverdag kan det være svært at overskue “fornuftig” madlavning, fordi alle mulige andre ting, gøremål og aktiviteter kræver vores fokus. I den sammenhæng er omeletter ganske enkelt geniale. Ikke at vi skal spise omelet hver dag, men måske bare oftere?
Føler du madlavningen er en pestilens i hverdagen, så brug 10-15 minutter på at finde nogle 5 nemme, sunde og velsammensatte opskriftsfavoritter her på siden. På den måde kan du altid lave et velsammensat måltid på rekordtid til dig og familien.
Prøv også opskriften på Skipper Skræks yndlingsomelet » Klik her
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 4 æg
- 1 friske porrer
- 1 peberfrugt
- 5 snack eller cocktailtomater
- 50 gram revet parmesanost eller mozzarellaost
- 1 smørklat (15 gram)
- 1 tsk tørret basilikum eller en lille dusk frisk
- 1 tsk salt
- 1 tsk sort peber
- Giv en stor pande høj varme og stik panden en smørklat.
- Mens smørret smelter, slår du de fire æg ud i en skål, renser og snitter porrerne, snitter de øvrige grøntsagerne fint og blander alle ingredienserne i skålen. Rør ingredienserne rundt.
- Skru panden ned til middel varme, og hæld omeletmassen på panden i det smeltede smør. Tildæk med stanniol eller pandelåg. "Låg-tricket "damp-bager" omeletten en smule under selve stegningen. På den måde undgår du en omeletbund der er overtilberedt og en overflade der er våd og utilberedt.
- Lad omeletten færdigtilberede i cirka 10-15 minutter.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –