Ovnbagt lakseside med purløg, peberfrugt og citron i grøntsagsfad

Ovnbagt lakseside med purløg, peberfrugt og citron i grøntsagsfad
Ovnbagt lakseside med purløg, peberfrugt og citron i grøntsagsfad

Mundvandsprovokerende ovnbagt lakseside…

Prøv opskriften på ovnbagt lakseside med purløg, peberfrugt og citron på bønner, asparges og porrer » En enkel, let og lækker madopskrift

Jeg synes, det er super skønt, når aftensmad kan forberedes i god tid inden evt. gæster ankommer, og tilberedningen af måltidet må (meget gerne) være nem og bekvem.

Er du enig? Så prøv lakseopskriften her, næsten gang der skal fisk på menuen…

Sidst jeg lavede ovnbagt lakseside jf. opskriften her, fik vi gæster på besøg. Jeg lavede en dobbelt portion af opskriften klar i hver sit ildfaste fad. Jeg skulle derefter blot tænde for ovnen og sætte fadende ind en halv times tid inden spisetid – Supernemt!

Mangler der ekstra tilbehør til måltidet? Næh, egentligt ikke, men… Savner du tilbehør, så gå på jagt i tilbehørsarkivet ved at klikke her…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Ovnbagt lakseside med purløg, peberfrugt og citron i grøntsagsfad
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
 • 600 gram lakseside (Alternativt kan stykker eller steaks af laks anvendes)
 • 25 gram smør
 • 1 rød peberfrugt
 • 1 økologisk citron
 • 1 dusk frisk purløg
 • 250 gram friske asparges
 • 250 gram haricots verts bønner
 • 250 gram skiveskåret porre / 2-3 stk porrer
 • 2 dl vand eller hvidvin
 • 1-2 tsk salt
 • 1-2 tsk friskkværnet sort peber eller citronpeber
Sådan gør du:
 1. Tænd ovnen på 200 grader / 180 grader varmluft.
 2. Tag et stort ildfast fad med plads til både grøntsagerne og laksen.
 3. Rens, fjern bunden og snit asparges og porre. Bland de snittede grøntsager med haricots verts bønnerne i det ildfaste fad.
 4. Smelt smørret i en kasserolle eller i mikroovn, og fordel halvdelen af det smeltede smør ud over grøntsagerne. Tilføj 2 dl vand eller hvidvin til grøntsagerne i fadet.
 5. Placer laksesiden ovenpå grøntsagerne, og hæld resten af det smeltede smør udover laksesiden. Krydr med salt og friskkværnet sort peber eller citronpeber.
 6. Skyl og snit purløg, peberfrugt og citronen. Fordel herpå citronmånerne, den snittede purløg og peberfrugt henover laksesiden.
 7. Overdæk fadet med et stort stykke stanniol, sæt laksefadet i ovnen, og bag det i 25-30 minutter.

 

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | PALEO | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here