Har du smagt mine paprikabøffer?
Prøv min nemme, sunde og lækre opskrift på saftige paprikabøffer med lun sesam-sauteret bønne-champignonsalat » Skøn hverdagsfavorit
Når hverdagens travlhed omfavner mig, så ønsker jeg forsat at leve sundt og i tråd med mine kropslige mål i livet, men det kan selvsagt være nemmere sagt end gjort, hvis ikke vi sørger for at være forberedte på – de travle dage og perioder i livet.
Her får du en af den type opskrifter, jeg selv flittigt hiver frem, når hverdagen er presset, og både tid, lyst og overskud til madlavning er minimal.
Hvad gør du, hvis du slet ikke gider lave mad?
Det hænder naturligvis, at jeg heller ikke gider stå i køkkenet og lave mad, det kender du måske også? Derfor sørger jeg for løbende at forbedrede en mad-buffer i fryseren. På den måde har jeg altid sunde og velsammensatte portioner mad parat.
Vi ved jo alle sammen godt, at livet af og til giver modstand. Der er dage hvor vi ikke har overskud, tid og lyst til at lave mad, og hvorfor så ikke være smarte og forberede os på de dage, vi alle sammen godt ved vil komme lige om hjørnet?
Hjælp dig selv til succes både i medgang og modgang, for sådan er livet!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1000 gram hakket oksekød
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 2 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- 1 tsk tørret paprika
- 1 smule fedtstof fx smør (Brug evt. slip-let pande, og spar kalorier)
- 700 gram haricots verts bønner (gerne optøede)
- 500 gram friske champignoner eller 2 glas i skiver
- 1-2 spsk smør
- 2-3 tsk sesamfrø
- Salt
- Peber
- evt. andre spændende krydderier
- Giv en pande høj varme. Skyl peberfrugten, skræl løget og snit begge dele fint.
- Bland den hakkede oksefars med fintsnittet peberfrugt, løg, bouillon og peber i en skål.
- Form 8-10 paprikabøffer af oksefarsen, og steg hakkebøfferne ved høj varme i 4-5 minutter på hver side.
- Genistregen til super saftige bøffer: Tag hakkebøfferne af panden, og pak dem ind i to lag stanniol. Lad hakkebøfferne færdigtilberede i stanniolen i cirka 10 minutter inden servering.
- Grib endnu en stor pande. Stik panden en smørklat, og giv den høj varme.
- Skyl og snit de friske champignoner i skiver. Anvender glas champignoner, drænes champignonerne for vand.
- Sauter champignonerne i 5 minutter, mens du jævnligt vender rundt i champignonerne.
- Hæld derefter haricots verts bønner, sesamfrø, salt og peber på panden, og sauter hele molevitten i yderligere 3-5 minutter.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]