Paprikabøffer med peberfrugt og sesam-sauteret bønne-champignonmix

Paprikabøffer med peberfrugt og sesam-sauteret bønne-champignonmix
Paprikabøffer med peberfrugt og sesam-sauteret bønne-champignonmix

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Nemt, sundt og lækkert…

Når hverdagens travlhed omfavner mig, så ønsker jeg forsat at leve sundt og i tråd med mine kropslige mål i livet, men det kan selvsagt være nemmere sagt end gjort, hvis ikke vi sørger for at være forberedte på – de travle dage og perioder i livet.

Her får du en af de opskrifter, jeg selv flittigt hiver frem, når hverdagen er presset og tid, lyst og overskud til madlavningen er minimal.

Hvad så hvis du slet ikke gider lave noget mad fra bunden?

Det hænder naturligvis, at jeg heller ikke gider stå i køkkenet og lave mad, det kender du måske også? Derfor sørger jeg for løbende at forbedrede en mad-buffer i fryseren. På den måde kan jeg altid hive en sund og velsammensat portion mad frem.

Tip! Vi ved jo allesammen godt at livet giver os modstand, og der er dage hvor vi ikke har overskud, tid og lyst til at lave mad, hvorfor så ikke være lidt smarte og forberede os på det vi allesammen allerede godt ved kommer til at ske? Hjælp dig selv!

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Paprikabøffer med peberfrugt og sesam-sauteret bønne-champignonmix
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1000 gram hakket oksekød
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 løg
  • 2 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • ½ tsk friskkværnet sot peber
  • 1 tsk tørret paprika
  • 1 smule fedtstof fx smør (Brug evt. slip-let pande, og spar kalorier)
Sesam-sauterede bønner og champignon
  • 700 gram haricots verts bønner (gerne optøede)
  • 500 gram friske champignoner eller 2 glas i skiver
  • 1-2 spsk smør
  • 2-3 tsk sesamfrø
  • Salt
  • Peber
  • evt. andre spændende krydderier
Tilberedning
  1. Giv en pande høj varme. Skyl peberfrugten, skræl løget og snit begge dele fint.
  2. Bland den hakkede oksefars med fintsnittet peberfrugt, løg, bouillon og peber i en skål.
  3. Form 8-10 paprikabøffer af oksefarsen, og steg hakkebøfferne ved høj varme i 4-5 minutter på hver side.
  4. Genistregen til super saftige bøffer: Tag hakkebøfferne af panden, og pak dem ind i to lag stanniol. Lad hakkebøfferne færdigtilberede i stanniolen i cirka 10 minutter inden servering.
Sådan tilbereder du sesam-sauterede bønne-champignonmix
  1. Grib endnu en stor pande. Stik panden en smørklat, og giv den høj varme.
  2. Skyl og snit de friske champignoner i skiver. Anvender glas champignoner, drænes champignonerne for vand.
  3. Sauter champignonerne i 5 minutter, mens du jævnligt vender rundt i champignonerne.
  4. Hæld derefter haricots verts bønner, sesamfrø, salt og peber på panden, og sauter hele molevitten i yderligere 3-5 minutter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram



Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

 

Er det tid til at skabe forandringer - der holder?

Johnny Christensen

Johnny Christensen

Online Coach & Livsstilsdesigner

Please enter your comment!
Please enter your name here