Peberfrugter med fyld af kylling, flødeost og spinat dertil sprød salat

Peberfrugter med fyld af kylling, flødeost og spinat dertil sprød salat
Peberfrugter med fyld af kylling, flødeost og spinat dertil sprød salat

Smagfulde fyldte peberfrugter

Prøv en lækker opskrift på peberfrugter med fyld af kylling, flødeost og spinat dertil sprød salat » En nem og mundvandsprovokerende livret

Hvis maden skal være både lækker, forholdsvis nem, og den helst skal kunne passe sig selv i ovnen, hvad er så genialt at lave? Der er mange gode forslag, men denne her opskrift er en af mine personlige ovnfavoritter.

Forestil dig, at du får gæster til spisning. Dine gæster er inviteret til klokken 17:00, og I skal spise omkring klokken 18:00. Hvordan bruger du så typisk din tid fra 17-18?

Når gæsterne ankommer sker der typisk et af to følgende:

Scenarie 1

Gæsterne bydes velkommen klokken 17, hvorefter de ikke ser meget til “kokken”, som er i gang med at lave mad. Trænger gæsterne sig på i køkkenet, opleves “kokken” som distræt, stresset og fraværende i de samtaler, dine gæster higer efter af have med dig.

Scenarie 2

Gæsterne ankommer og de bydes velkommen af “kokken”, som er nærværende og har tid til roligt at byde gæsterne velkommen, samt snakke om løst og fast. Godt tyve minutter inden spisetid, smutter “kokken” i køkkenet 2 minutter, for at sætte mad i ovnen.

Som du nok kan fornemme, er det typisk bedre for både “kokken” og gæsterne, når du vælger mad, der hjælper dig til at have tid og overskud mellem 17-18. Så kan du være en god, imødekommende og nærværende vært – hele vejen.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Peberfrugter med fyld af kylling, flødeost og spinat dertil sprød salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
De fyldte peberfrugter
  • 4 store peberfrugter
  • 800 gram kyllingbryst
  • 75 gram flødeost
  • 50 gram revet mozzarellaost eller anden revet ost
  • 250 gram optøet spinat fra frost (5-6 klumper)
  • 2 terninger kyllingebouillon (kan udskiftes med 2 tsk salt)
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sprød salat med tomatdressing
  • 250 gram renset champignon i skiver
  • 1 romaine salat eller tilsvarende andet
  • 250 gram små tomater
  • 250 gram grønne oliven uden sten
  • 2 dl tomatpassata / tomatsovs
  • ½ dl græsk yoghurt
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du de fyldte peberfrugter
  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Skyl, halver og fjerne kernerne fra peberfrugterne.
  3. Skær kyllingebrysterne i tern eller skiver, og hæld kyllingen i en skål med spinat, flødeost og to findelte bouillonterninger. bland det hele godt sammen.
  4. Fyld blandingen af kylling, spinat, flødeost og bouillon i hver af peberfrugterne. Anbring hver af peberfrugterne på en bageplade og sæt bagepladen i ovnen.
  5. Efter 20-25 minutter tages peberfrugterne ud og serveres.
Sådan laver du salaten og tomatdressingen
  1. Skyl romainesalaten, tomaterne og champignonerne. Snit det hele i mindre stykker og server det i en skål med de udstenede oliven fordelt ovenpå.
  2. I en skål blandes tomatpasataen med græsk yoghurt, salt og peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here