Peberfrugter med fyld af kylling, flødeost og spinat dertil sprød sommersalat

Peberfrugter med fyld af kylling, flødeost og spinat dertil en sommersalat
Peberfrugter med fyld af kylling, flødeost og spinat dertil en sommersalat

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Sundt, lækkert og mættende…

Hvis det skal være både lækkert, forholdsvist nemt, og noget der primært kan tilberedes i ovnen – hvad kan vi så finde på at lave? Det er der mange gode forslag til, og her får du en af mine personlige ovnfavoritter.

Forestil dig at du får gæster spisning til spisning. Gæsterne er inviteret til klokken 17:00 med spisning klokken 18:00.

Når gæsterne ankommer forløber der typisk en af følgende to scenarier:

Scenarie 1

Gæsterne ankommer og bydes velkommen. De ser herefter meget lidt til “kokken”, som er igang med at lave mad. Trænger gæsterne sig på i køkkenet, oplever de “kokken” som distræt, semi-stresset og fraværende i de samtaler, de ihærdigt forsøger at igangsætte.

Scenarie 2

Gæsterne ankommer og bydes velkommen af “kokken”, som er super nærværende og har tid til roligt at byde gæsterne velkommen, og snakke om løst og fast. Godt tyve minutter inden spisetid smutter “kokken” i køkkenet et par minutter, for at sættes maden i ovnen.

Tip! Som du sikkert kan fornemme, vil det blive en bedre velkomst for både for “kokken” og gæsterne, når du vælger et måltid, som hjælper dig til at have tid og overskud. På den måde kan du være en god, imødekommende og nærværende vært fra starten af.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Peberfrugter med fyld af kylling, flødeost og spinat dertil en sommersalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
De fyldte peberfrugter
  • 4 store peberfrugter
  • 800 gram kyllingbryst
  • 75 gram flødeost
  • 50 gram revet mozzarellaost eller anden revet ost
  • 250 gram optøet spinat fra frost (5-6 klumper)
  • 2 terninger kyllingbouillon (kan udskiftes med 2 tsk salt)
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sommersalat med tomatdressing
  • 250 gram renset champignon i skiver
  • 1 romainesalat eller tilsvarende andet
  • 250 gram små tomater
  • 250 gram grønne oliven uden sten
  • 2 dl tomatpasata / tomatsovs
  • ½ dl græst yoghurt
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Tilberedning
Sådan laver du de fyldte peberfrugter
  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Skyl, halver og fjerne kernerne fra peberfrugterne.
  3. Skær kyllingbrysterne i tern eller skiver, og hæld kyllingen i en skål med spinat, flødeost og to findelte bouillonterninger. bland det hele godt sammen.
  4. Fyld blandingen af kylling, spinat, flødeost og bouillon i hver af peberfrugterne. Anbring hver af peberfrugterne på en bageplade og sæt bagepladen i ovnen.
  5. Efter 20-25 minutter tages peberfrugterne ud og serveres.
Sådan laver du salaten og tomatdressingen
  1. Skyl romainesalaten, tomaterne og champignonerne. Snit det hele i mindre stykker og server det i en skål med de udstenede oliven fordelt ovenpå.
  2. I en skål blandes tomatpasataen med græsk yoghurt, salt og peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here