PLANKE CHALLENGE » ABS/SIX-PACK HJEMMETRÆNING

TRÆN ABS/SIX-PACK MED EN PLANKE CHALLENGE

ØNSKER DU EN STÆRKERE KERNE OG SYNLIG ABS/SIX-PACK? SÅ PRØV DENNE PLANKE FITNESS CHALLENGE HJEMMETRÆNING

Vi kan alle have gavn af en stærkere kerne – både i vores træning og i livet generelt. I denne video, deler jeg en simpel, men super effektive planke fitness challenge, som er en effektiv variation af den planke øvelse, du måske allerede kender.

Denne effektive planketræning, vil hjælpe dig med at få en stærkere kerne, ABS og SIX-PACK, samt øge din fysiske modstandskraft i livet generelt.

Kropsændringer og muskelstyrke bygges ikke op på et øjeblik. Det sker over tid gennem en målrettet, vedholdende og holdbar træningsindsats. Opbyg en stærkere kerne én dag, én øvelse og ét sekund ad gangen. Start i dag!

Når jeg siger ét sekund ad gangen, så mener jeg det faktisk. Når du har teknikken på plads i plankeøvelsen, er planke “blot” et spørgsmål om at øge tiden med ét sekund ad gangen.

Hold ud, pres dig selv i den næste plankevariant, og slå din egen tid igen og igen.

 

TRÆNINGSFORSLAG TIL PLANKE FITNESS CHALLENGE

NIVEAU 1: Få startet i dag, hvor du planlægger tre realistiske træningstidspunkter om ugen til at udføre din PLANKE FITNESS CHALLENGE WORKOUT.

NIVEAU 2: FOKUS PÅ DIN FORM OG TEKNIK. Sigt efter at holde ud i flere sekunder hver eneste gang du træner plankeøvelsen tre realistiske tidspunkter om ugen.

NIVEAU 3: FASTHOLD FOKUS PÅ GOD TEKNIK. Sigt efter at holde ud i flere sekunder hver eneste gang du træner plankeøvelsen tre realistiske tidspunkter om ugen.

Tillykke! Du har ikke kun fået en meget stærkere kerne, ABS, SIX-PACK og mindre kropsfedt, men også opbygget en solid træningsvane, som du kan udvide herfra.

 

TRÆNING ER IKKE NOK, HVIS DU ØNSKER VÆGTTAB

Hvis du vil af med dine kærlighedshåndtag, se slankere ud og nyde dine synlige og tonede muskler på din krop, har du brug for en lavere kropsfedtprocent.

Kropsfedt forhindrer dig i at se dine ABS, en synlig SIX-PACK og øvrige muskler.

3 metoder til at opnå en lavere fedtprocent og få mere synlige muskler:

1. Spis færre kalorier, end vi forbrænder (kostcentret tilgang)
2. Forbrænd flere kalorier, end vi spiser (motionscentreret tilgang)
3. Kombiner metoderne ovenfor, hvilket typisk er bedst for at få holdbare resultater.

Vores muskler kan blive større, men hvis kropsfedtprocenten stadig er høj, vil vi oftest ikke kunne se den store forandring – Og hvordan føles det?

 

KONSISTENS ER KONGE

Hvis du ønsker at tabe fedt, blive slankere og maksimere din muskelstyrke fra din træning, så sørg for, at din kost- og måltidssammensætning ikke er dårlig.

Centrer gerne de fleste af dine måltider omkring magert protein, grøntsager og kulhydrater nok til at give den bedste næringsmæssige energi til din træning.

Hvis du vil tabe dig, så sigt efter et dagligt proteinindtag mellem 1,6 og 2,2 gram protein per kilo kropsvægt eller . 73 og 1 gram pr. pund.

Begynd ikke på nogen intensiv plan, program eller intention, som du ikke kan følge med. De gode resultater, du ønsker, vil være dømt fra starten.

DET ER 1000 GANGE BEDRE AT STARTE SMÅ OG VÆRE TILSYNLIGT

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her