PRØV DEN EFFEKTIVE RYGØVELSE I DIN HJEMMETRÆNING

Hjemmetræn denne oversete og effektive rygøvelse

Her får du en ofte overset rygøvelse, du kan træne hjemme hos dig selv – helt uden trænings-, motions- og fitnessudstyr.

Fordelen ved denne rygøvelse, er at den kan udføres på næsten ethvert fitnessniveau – uanset om du er nybegynder eller øvet. Du kan nemt justere øvelsen, ved blot at ændre på din fodstillings vinklen til døren, hvorved sværhedsgraden ændres.

Jo tættere du placerer fødderne mod døren, jo hårdere bliver rygøvelsen at udføre. Det gælder naturligvis også omvendt, hvor rygøvelsen kan gøres nemmere, ved at placere fødderne længere væk fra døren dvs. under dig i en lige linje.

I videoen er mine fødder placeret tæt på døren, hvilket øger sværhedsgraden for rygøvelsen. Er du nybegynder, så placer fødderne mere under din overkrop, og dermed i større afstand til døren.

Denne rygøvelse er en af ​​de mest effektive hjemmeøvelser til at få en stærkere og bredere ryg bl.a. latimus dorsi – uden træningsudstyr.

 

Her er mine forslag til træning:

Niveau 1 – Nem | 15-20 reps/håndklædetræk i 1, 2 eller 3 sæt
Placer dine fødder cirka en halv meter væk fra døren, så dine ben løfter størstedelen af din vægt under øvelsen.

Niveau 2 – Mellem | 20-30 reps/håndklædetræk i 3 sæt
Placer dine fødder tættere på og tæerne omtrent på linje med døren, så dine ben løfter din vægt i mindre grad.

Niveau 3 – Mellem | 30 reps/håndklædetræk i 3-5 sæt
Placer dine fødder på hver side af døren for denne hårdere version. Her vil størstedelen af din vægt indgå i rygøvelsen.

Hvil 2 minutter mellem hvert sæt.

Start fx med denne øvelse alene eller kombiner den med andre hjemmeøvelser til ryg eller andre muskelgrupper.

 

Abonner GRATIS på min træningskanal, og få flere inspirerende hjemmetræningsvideoer her:

Hvis du er ønsker at komme i bedre form og få et holdbart vægttab, så tjek mine mange videoer og indlæg ud om emnet – Klik her… 

Jeg deler enkle, men effektive øvelser og træningsprogrammer, som vil hjælpe dig til at komme i bedre form og få en slankere og stærkere krop derhjemme.

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at komme i bedre form og leve et stærkere, sundere og gladere liv.

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Jeg vil gøre mit bedste for at guide dig til at lykkes.

 

Tak fordi du følger med

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her