“MONSTER” BRYSTTRÆNING – HJEMMETRÆN UDEN UDSTYR

Prøv denne “MONSTER” effektive brysttræning

Vil du have en stærkere og større brystkasse, så får du her nogle af de bedste øvelser samlet i en brysttræning – uden træningsudstyr

Jeg kunne ikke lade være med at lave en “MONSTER” sjov vinkel på denne effektive brysttræning. Jeg håber, du kan se det humoristiske?

Spøg til side. Øvelserne kan udføres hjemme hos dig selv, og brystøvelserne kræver ingen håndvægte, intet træningsudstyr eller medlemskab af et fitnesscenter.

Hvis du ønsker, at opbygge et større og stærkere bryst og få mest muligt ud af træningen af dit bryst gennem hjemmetræningen her, så lav brystøvelserne 3-4 gange om ugen med en hviledage mellem hver brysttræning.

 

Er du træt af at have en lille, svag og umarkeret brystkasse?

Udfør brysttræningen og brystøvelser her regelmæssigt, så vil du med garanti se positive resultater. Vær opmærksom på, at muskelvækst tager tid, og vedholdenhed er afgørende. Derfor giver det mening, først at opbygge træningsvaner i det små, og så bygge på.

Hvis ikke du er en øvet træningsperson, så rul forbi træningseksemplerne her, og se længere nede, hvordan du kommer i gang med brysttræningen.

 

Forslag til træningsrutine for den øvede træningsperson:

TRÆNINGSFORSLAG EKSEMPEL 1:

  • 3 sæt x 15-20 reps – Decline push-ups
  • 3 sæt x 15-20 reps – Push-ups
  • 3 sæt x 15-20 reps – Incline push-ups
  • 3 sæt x 15-20 reps – Diamant push-ups

Hvil 2-3 minutter mellem hvert sæt, før du fortsætter.

TRÆNINGSFORSLAG EKSEMPEL 2 – SUPERSET-RUTINE:
INSTRUKTION: Træn den ene øvelse lige efter den anden – i et helt supersæt.

  • 3 sæt x 15-20 reps – Decline push-ups
  • 3 sæt x 15-20 reps – Push-ups
  • 3 sæt x 15-20 reps – Incline push-ups
  • 3 sæt x 15-20 reps – Diamant push-ups

Hvil 2-3 minutter, før du fortsætter med endnu et supersæt i 3 runder.

 

Jeg er helt ny! Hvordan træner jeg bedst som nybegynder?

Start hellere i det små, og byg gradvist på – end for voldsomt! Ja, jeg nævner det igen og igen. Det gør jeg fordi min egen, og mine mange års erfaring, med at hjælpe skønne mennesker til at lykkes, siger mig, at det er vejen til succes.

 

Opbyg enhver vane (også gode træningsvaner) i det små

Start fx med at vælge en af videoens brysttræningsøvelser fx øvelse 3 – den nemmeste incline push-ups. Udfør brystøvelsen i et enkelt sæt med så mange gentagelser, du kan. To dage efter, udfører du brystøvelsen igen. Sigt imod flere gentagelser – hver gang.

Skru gradvist op uge for uge. Dine træningsvaner må ALDRIG blive for alt for trælse, utilfredsstillende og opslidende, for så holder de ikke. Start roligt ud, og oplev de positive resultater, du opnår måned for måned og år efter år. Skab holdbare fremskridt!

 

Mit håb er, at inspirere, motivere og hjælpe dig…

Mit mål, er at dele selvforklarende, præcise og effektive hjemmetræningsøvelser, der hjælper dig til holdbart vægttab og stærkere krop – med lidt eller intet udstyr.

Mit håb er, at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer som muligt, til at nyde et  slankere, stærkere og sundere liv.

 

ALTID HER FOR AT HJÆLPE…

Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenfor

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her