PUSH-UP CHALLENGE » HJEMMETRÆN BRYST OG TRICEPS

PRØV EN PUSH-UP CHALLENGE

HJEMMETRÆN PUSH-UPS OG STYRK BRYST OG TRICEPS HELT UDEN TRÆNINGSUDSTYR » HVOR MANGE GENTAGELSER KAN DU TAGE?

Prøv denne PUSH UP FITNESS CHALLENGE hver eller hver anden dag i 30 dage. Hvis du føler (for) meget ømhed, er du velkommen til at tage hviledage ind i mellem.

Noget motion, aktivitet og bevægelse er bedre end ingen – husk det!

Der er meget snak om fitness challenges og deres berettigelse. Jeg medgiver gerne, at det for de fleste menneskers vedkommende er vigtigere at fokusere på, hvilke aktiviteter de føles godt, og herefter at vælge en tilgang der skabe holdbare aktivitetsvaner.

Men jeg håber, med denne fitness challenge, og de andre du finder her på LEVBEDRE.DK bl.a. med plankeøvelsen, at skubbe til din nysgerrighed og (måske) inspirere dig til at finde træningsøvelser og aktivitets, du motiveres af.

Gør mere, prøv mere og vær nysgerrig på det, der virker – for dig! 

 

Gør dagligt en indsats for at blive bedre end den du var i går

Hvis du vil have et større bryst, stærkere triceps og skuldre og en mere muskuløs krop generelt, er push-ups en af de bedste øvelser, du kan udføre som hjemmetræning.

Du behøver hverken tunge håndvægte eller et medlemskab til et fitnesscenter.

Hvis du drømmer om at styrke din brystmuskulatur derhjemme, så start fx med denne push-up fitnessudfordring som eneste træningsøvelse. Planlæg et realistisk tidspunkt hver dag, hver anden dag eller tre dage om ugen til træningsrutinen. Vær realistisk!

Vær opmærksom på, at muskelvækst tager tid, og vedholdenhed er det vigtigste. Du kan træne hårdt, intenst og eksplosivt i en uge, men holder du derefter op, så opnår du intet.

Vedholdenhed slår intensitets til enhver tid, når det gælder holdbare resultater!

Yd holdbare indsatser og opnå  holdbare resultater! Start med at opbygge træningsvanen, og byg herefter på. Når din træningsvanen er skabt, kan du optimere, justere og forbedre.

Uden en holdbar træningsvane, vil dine forsøg på optimeringer, justeringer og forbedringer forsvinde sammen med dine opnåede (uholdbare) resultater.

Fokuser på realistisk planlægning af din hjemmetræningsrutine. Øg antallet af gentagelser, efterhånden som du bliver stærkere, og føj gerne flere øvelser til dine træningssessioner.

FÅ STYR PÅ DIN TRÆNING OG MOTION

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her