
1 Rød spidskålswrap
Hands-on tid: 10min – Total tid: 10min
LOW-CARB | KETOGENIC | LCHF
Genial frokost og madpakkeide…
Jeg oplever mange mennesker, der i takt med pressede dage og perioder i livet, spiser en mere ringe kost. Mange gange kan det folk finder på at indtage, knap nok kaldes for mad.
Den bedste løsning i tidspressede perioder i livet, er sjældent at gå på kompromis med kvaliteten af den kost vi indtager. Ønsker du at præstere optimalt i pressede perioder i livet, så skal din krop og hjerne(din motor), have tilført en fornuftigt type brændstof.
Sørg for at være godt forberedt inden du møder tidspressede dage og perioder i livet, hvor du alligevel godt ved, du ikke har tid og overskud til at stå i køkkenet.
3 strategier til sund kost og optimal præstation i pressede perioder:
- Foodprep i perioder med overskud, og nyd nemme og hurtige livretter når du vil.
- Sørg for at have nemme, sunde og hurtige opskrifter i ærmet som fx denne opskrift
- Opprioriter din kost i din planlægning, at spise en ringe kost er som at tisse i bukserne
Få flere lynhurtige opskrifter ved at søge på #SUNDFASTFOOD her på siden…
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1 stort blad fra rød spidskål
- 1 dåse / 140 gram drænet tun i vand (Vælg ikke tun i olie, da olien ofte er billig solsikkeolie)
- 1 god dusk purløg
- ½ avocado
- 1-2 cocktailtomater
- 3 spsk flødeost
- 3 spsk mayonnaise (Udskift med flødeost for færre kalorier)
- 2 tsk citronsaft
- Hav- eller stensalt
- Friskkværnet sort peber
- Hæld den drænede tunen i en skål sammen med flødeost, en halv fintsnittet avocado, mayonnaise, snittet purløg, citronsaft, salt og peber.
- Bland alle ingredienserne godt sammen med gaffel. Alternativt kan ingredienserne blendes kort med en stavblender.
- Fyld spidskålsbladet med den cremede tunmousse, ruld bladet og server med en halv skiveskåret avocado og tomatbåde.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –