Røget laks med blomkålsris og flødestuvet spinat

Røget laks med blomkålsris og flødestuvet spinat

2 Person

Hands-on:  10min – Total tid:  20min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Lækkert måltid på sommerbordet, frokostbordet og et hvilket som helst andet bord. Laver du fx blomkålsris af et helt blomkål (nu du er igang), så har du nemt tilbehør til de næste dages måltider.

5 from 1 reviews
Røget laks med blomkålsris og flødestuvet spinat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 250 g Røget laks
  • 200 g Blomkål
  • 150 g Spinat (frosne klumper, kan fint anvendes)
  • 1 dl 38% Fløde
  • 50 g Smør
  • 1 skvæt citronsaft
  • Koncentreret grønsagsbouillon (kan udelades)
  • Dild og god havsalt
Tilberedning
  1. Sæt en gryde over svag varme, fyld den med spinat, fløde, bouillon og et skvæt citron. Lad det simre, indtil resten af retten er klar - gerne uden låg, så vandet forsvinder, og spinatmassen bliver mere cremet.
  2. Snit, riv, hak eller kør blomkålen gennem foodprocessoren (lav fx ris af et helt blomkål, så det er nemt de næste dage).
  3. Smelt smørret på en pande ved middel til høj varme og vend blomkålsrisene i det smeltede smør. Vend jævnligt rundt i risene gennem de næste 8 - 10 minutter.
  4. Server de røgede laks, med dild og havsalt. Anret blomkålsris og det flødestuvede spinat på tallerkenen.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få flere tips og tricks til en smartere, sundere og bedre livsstil

“Synes godt om” UPGRADED på Facebook

Jeg vil blive super glad, hvis du hjælper med at sprede det gode budskab om UPGRADED!

Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får genveje til øget produktivitet, smagfulde opskrifter på rigtig mad, tips og tricks til optimeret fedtforbrænding og smartere motion direkte i din indbakke
[mc4wp_form id=”1719″]

På forhånd – 1000 tak for opbakningen!

Johnny Christensen og Team UPGRADED

Please enter your comment!
Please enter your name here