Røget laks med blomkålsris og flødestuvet spinat

Røget laks med blomkålsris og flødestuvet spinat

2 Person

Hands-on:  10min – Total tid:  20min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Lækkert måltid på sommerbordet, frokostbordet og et hvilket som helst andet bord. Laver du fx blomkålsris af et helt blomkål (nu du er igang), så har du nemt tilbehør til de næste dages måltider.

5 from 1 reviews
Røget laks med blomkålsris og flødestuvet spinat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 250 g Røget laks
  • 200 g Blomkål
  • 150 g Spinat (frosne klumper, kan fint anvendes)
  • 1 dl 38% Fløde
  • 50 g Smør
  • 1 skvæt citronsaft
  • Koncentreret grønsagsbouillon (kan udelades)
  • Dild og god havsalt
Sådan gør du:
  1. Sæt en gryde over svag varme, fyld den med spinat, fløde, bouillon og et skvæt citron. Lad det simre, indtil resten af retten er klar - gerne uden låg, så vandet forsvinder, og spinatmassen bliver mere cremet.
  2. Snit, riv, hak eller kør blomkålen gennem foodprocessoren (lav fx ris af et helt blomkål, så det er nemt de næste dage).
  3. Smelt smørret på en pande ved middel til høj varme og vend blomkålsrisene i det smeltede smør. Vend jævnligt rundt i risene gennem de næste 8 - 10 minutter.
  4. Server de røgede laks, med dild og havsalt. Anret blomkålsris og det flødestuvede spinat på tallerkenen.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få flere tips og tricks til en smartere, sundere og bedre livsstil

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here