Rosa oksemørbrad med baconsvøbt asparges, spinat og svampesauce

Rosa oksemørbrad med baconsvøbt asparges, spinat og svampesauce
Rosa oksemørbrad med baconsvøbt asparges, spinat og svampesauce

Hvad siger du til mør og saftig oksemørbrad?

Prøv en mundvandsprovokerende mør og lækker opskrift på rosa oksemørbrad med baconsvøbt asparges, spinat og svampesauce

Skal der diskes op med ekstra god mad til forkælelse af dig selv, din partner eller dine skønne gæster, så prøv opskriften her. Opskriften er i øvrigt også helt perfekt som årets nytårsmenu, hvis tiden i læsende stund nærmer sig nytårsaften. PS. GODT NYTÅR

Uanset hvem du ønsker at levere en fantastisk gane- og maveforkælelse til, så vil du med denne her opskrift her servere et fantastisk måltid, som både du og dine gæster vil elske.

Mørt, saftigt og smagfuldt er de ord der ville beskrive livretten på restaurantens menukort.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Rosa oksemørbrad med baconsvøbt asparges, spinat og svampesauce
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Oksemørbrad
 • 800-1000 gram oksemørbrad
 • 1 tsk paprika
 • 1 tsk timian
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk friskkværnet sort peber
 • 1 tsk tørret hvidløg eller tilsvarende i frisk
 • evt. andre favoritkrydderier
 • + en klat smør til afbruning ved sous vide tilberedning
Baconsvøbte asparges på frisk spinat
 • 250 gram grønne asparges
 • 150 gram bacon i strimler
 • 200 gram frisk spinat
Pandesovs med champignoner
 • Saft og kraft på panden efter stegning af oksemørbraden
 • 200 gram hele eller snittede champignoner
 • 1 dåse kokosmælk (kun den fede del fra dåsen)
 • 1 terning oksebouillon, samt et par dråber kulør for farve
Sådan gør du:
Sådan laver du oksemørbrad i ovn / grill
 1. Tænd din ovn / grill på 180 grader.
 2. Puds oksemørbraden fri for sener, hinder mm. og mariner udskæringen godt ind i en tørmarinade(dry rub).
 3. Smelt smørklatten på en brand varm pande, og brun oksemørbraden hurtigt af hele vejen rundt.
 4. Anbring oksemørbraden på et ildfast fad midt i ovnen eller i grillen, og tilbered mørbraden i cirka 40-60 minutter (indirekte varme ved grill). Stegetiden afhænger af størrelsen, så du kan med fordel anvende stegetermometer og navigere efter følgende: 54C rosa / 57C medium / 60C gennemstegt, hvorefter den skæres ud i tynde skiver inden servering.
Sådan laves oksemørbrad i Sous Vide
 1. Tænd din Sous Vide på 54C rosa / 57C medium / 60C gennemstegt.
 2. Følg trin 2 og trin 3 for tilberedning i ovn/grill. Forsæt herefter sous vide tilberedningen nedenfor.
 3. Vakuumer oksemørbraden, og tilbered den i sous vide i 4 timer, hvorefter den skæres ud i tynde skiver inden servering.
Sådan laver du de baconsvøbte asparges på frisk spinat
 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 2. Skyl de grønne asparges, og knæk den nederste ende af stokken, da den kan være træg og træls.
 3. Halver aspargesene til cirka 10 centimeter lange stykker, og svøb dem to og to i halverede baconstrimler.
 4. Læg de baconsvøbte asparges af på en bageplade beklædt med bagepapir.
 5. Sæt bagepladen i ovnen, og bag de baconsvøbte asparges cirka 20-25 minutter, til baconen er gylden og sprød.
 6. Server de baconsvøbte asparges på en håndfuld friske spinatblade.
Sådan laver du pandesovsen
 1. Giv panden du brunede oksemørbraden af på høj varme, og steg champignonerne i stegefedtet.
 2. Tilføj den fede kokosmælken og bouillonen til pandens saft og kraft. Lad pandesovsen simre ind i nogle minutter, hvorefter sovsen smages til med salt, peber og evt. farves med en smule kulør.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

4 KOMMENTARER

 1. Jeg har snart afprøvet rigtig mange af fint opskrifter …og alle har været fantastisk lækre …mange tak for dig

Please enter your comment!
Please enter your name here