Pandestegt andebryst med spinatsalat og sauterede champignoner

Pandestegt andebryst med spinatsalat og sauterede champignoner
Pandestegt andebryst med spinatsalat og sauterede champignoner

Har du prøvet pandestegt andebryst?

Prøv en let og lækker opskrift på pandestegt andebryst med spinatsalat og sauteret champignon » Billigere at tilberede ift. helstegt andesteg!

I skrivende stund er elpriserne høje, og den korte tilberedningstid af andebryst på pande, er det lang billigere end fx tilberedning af en helstegt andesteg i ovnen.

Få min opskrift på andesteg: Langtidsstegt hel and » Mør og saftig andesteg

Jeg er stor fortaler for, at vi tænker sundhed super simpelt. Det gør det nemlig meget nemmere at holde ved en sundere livsstil – også når livet giver modstand.

Jeg køber altid rigeligt andebryster, når de er på tilbud. Fryseren provianteres, så jeg altid kan hive andebryst frem til et let, lækkert og sundt måltid.

Der er flere gode grunde til at variere vores proteinkilder og kost generelt. Dels giver det mening i forhold til, vi ikke spiser for ensidet. Det typisk også lettere at holde ved en spisestrategi på længere bane, når vi sørger for god variation i vores mad.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Pandestegt andebryst med spinatsalat og sauterede champignoner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Rosastegt andebryst
  • 800-1000 gram andebryst
  • Havsalt (alternativt andet salt, du har ved hånden)
De grønne herligheder
  • 250 gram spinat
  • 500 gram champignoner eller 2 glas af de hurtige
  • 3 store tomater
  • 1 spsk peanuts
  • Groft salt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du andebrysterne
  1. Grib en stor pande og giv den høj varme.
  2. Rids skindet på andebrysterne (uden at ridse ned i kødet). Salt herefter de ridsede andeskind med cirka 1 tsk groft salt per andebryst. Gnup saltet godt ned i det ridsede andeskind.
  3. Læg andebrysterne med skindsiden nedad, og steg dem i 8-10 minutter ved høj varme.
  4. Vend herefter skindsiden opad, og steg andebrysterne i yderligere 6-8 minutter, ved middel varme.
  5. Læg andebrysterne til side på et spækbræt, og lad dem hvile i 5 minutter inden udskæring og servering.
De grønne herligheder
  1. Skyl spinaten, tomaterne og champignonerne godt, og ryst det hele godt fri for vand.
  2. Rens og snit champignonerne i skiver. Hæld det meste af andefedtet væk fra panden, du stegte andebrysterne på, og sauter så de skiveskårne champignoner i 4-5 minutter på panden.
  3. Skær tomaterne i både eller skiver. Lige inden servering tilføjes spinat, tomat og peanuts til panden med de sauterede champignoner.
  4. Vend hele molevitten lynhurtigt rundt i panden saft, kraft og smag, inden det serveres med skiveskåret andebryst.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here