Andebryst med blandet salat og tomat-paprika dressing

Andebryst med blandet salat og tomat-paprika dressing
Andebryst med blandet salat og tomat-paprika dressing

Uhm… Sprødstegt andebryst

Prøv min mundvandsprovokerende opskrift på sprødstegt andebryst med blandet salat og tomat-paprika dressing – Den bedste opskrift!

Her får du et simpelt, men virkeligt smagfuldt måltid, som er en personlig favorit hos mig. Jeg elsker veltilberedt andebryst, og prioritere at spise and 3-4 gange om måneden.

Flere gange har jeg hørt folk sige at and er for dyrt. Den mening er naturligvis relativ, så jeg tillader mig at udfordre din påstand en smule, ved at smide nogle tal på bordet. Tal og målinger er trods alt mere retvisende, end meninger om dit og dat 🙂

Prisen for andebryst svinger, men den er ganske overkommenlig, hvis vi jagter tilbuddene.

Ofte lader det sig gøre, at finde berberi andebryst til 100 kroner pr. kilo eller lige under, hvilket gør at et samlet måltid med and holdes prismæssigt fornuftigt.

Med andre ord betyder det, at hvis du er skarp og fanger and og tilbehør på tilbud, så kan du slippe afsted med en kuvertpris på cirka 25 kroner, for et skønt måltid som dette.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Andebryst med blandet salat og tomat-paprika dressing
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Sprødstegt andebryst
  • 800 gram andebryst
  • 1-2 spsk groft salt
Den sprøde blandede salat
  • 100 gram spidskål
  • 100 gram frisk spinat
  • 100 gram grønkål
  • 1 stor snackpeber
  • 1 håndfuld små tomater
  • 8-10 mandler
Tomat-paprikadressingen
  • 1 dl creme fraiche (jo lavere fedtprocent, des færre kalorier)
  • 2 spsk tomatpassata
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk citronsaft
Sådan gør du:
Sådan laver du sprødstegt andebryst
  1. Giv en stor pande høj varme.
  2. Rids skindet på andebrysterne, uden at ridse ned i kødet.
  3. Forkæl det ridsede andeskind med cirka 1 tsk hav- eller stensalt per andebryst. Gnup saltet ned i andeskindet med fingrene, og læg andebrysterne på den varme pande.
  4. Steg først andebrysterne i 8-10 minutter ved høj varme på skindsiden. Herefter vendes andebrysterne med skindsiden opad, og tilberedes i yderligere 6-8 minutter, ved middel varme.
  5. Tag andebrysterne af panden, og lad dem hvile i 5 minutter inden udskæring og servering.
Sådan laver du den blandede salat
  1. Skyl alle ingredienserne, og snit spidskål, spinat, tomat og peberfrugt i passende stykker. Bland herefter de snittede grøntsager med den friske spinat, og top salaten af med mandler.
Sådan laver du tomat-paprikadressingen
  1. Bland creme fraiche, tomatpassata, paprika og citronsaft i en skål, og server dressingen til salaten.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her