Sådan bliver du mere træt og federe af at drikke energidrik

Sådan bliver du mere træt og federe af at drikke energidrik
Sådan bliver du mere træt og federe af at drikke energidrik

Kan man blive mere træt og federe af energidrikke?

At drikke energidrik kan gøre dig federe, hvis de indeholder sukker. Og de kan nok også gøre dig mere træt, hvis de spænder ben for vægten?

Mange har gjort det til en vane, at snuppe en sukkerholdig energidrik (eller flere), når trætheden melder sig eller dagen skal skydes i gang. Energidrikke smager da også sødt og dejligt, og så lover de også et skud energi – WHAT’S NOT TO LIKE?

Hvis du fx slås med vægten og ønsker et vægttab, så vær OBS på at energidrikke med sukker takserer dit kaloriebudget en hel del – specielt hvis du drikker flere om dagen.

SE OGSÅ: Sådan opnår du vægttab, mens du drikker energidrik

 

Elsker du energidrikke af hele dit hjerte, men ønsker vægttab?

Går du med ønsket om at komme i form, opnå et holdbart vægttab og få bedre styr på vægten – en gang for alle? Så vær OBS på de mange sukkerholdige energidrikke og i øvrigt alle andre drikkekalorier, som du må have for vane at indtage ofte.

Gå efter light og sukkerfrie energidrikke, i stedet for dem med sukker, for så er det kun dine tænder og pengepung, der sætter grænsen for dit indtag. Holder dine tænder og pengepung til, at du giver den gas med energidrikke, så fred være med det.

SE OGSÅ: Prøver du (også) at fixe din træthed med energidrik?

 

Derfor spænder energidrik med sukker ofte ben for vægten

Ligesom med sukkersodavand og andre drikkekalorier, mætter drikkekalorier dårligt pr. kalorie indtaget. Det giver derfor kaloriemæssigt mening at vælge light-udgaverne eller sort kaffe, hvis du ønsker vægttab og samtidigt søger et skud energi i hverdagen.

Drop drikkekalorierne, og prioriter fast føde der mætter dig godt pr. kalorie. På den måde, vil du nemmere lykkes med at få styr på vægten – én gang for alle!

SE OGSÅ: Er energidrik et QUICK-FIX eller en KALORIEFÆLDE?

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here