Saftig bøf af oksefilet med tomat og sesam-sauteret champignon-bønnemix

Saftig bøf af oksefilet med tomat og sesam-sauteret champignon-bønnemix
Saftig bøf af oksefilet med tomat og sesam-sauteret champignon-bønnemix

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Let, lækkert og lynhurtigt…

På dage med tid, energi og måske endda også lyst til at lave mad, kan de fleste af os snildt følge selv meget omfangsrige opskrifter, og fremtrylle næsten magiske tre- eller femretters menuer, men vi må se i øjnene, at sådan er hver dag langt fra for de fleste af os.

Når hverdagen er over de fleste af os, så handler det om at anstrengelserne i forhold til at få mad på bordet matcher den resterende tid, energi og lyst, vi har tilbage efter en måske ret lang dag på kontoret. Ja, det kender du formentligt godt, ikke sandt?

Hverdagens balancekunst

Kunsten er at investere de tilbageværende ressourcer i at lave et velsammensatte måltider, så vi ikke havner i tilfældig, energitæt junkfood (for ofte). Madvalg som i for stort omfang ikke hjælper vores krop og liv positivt på den lange bane.

I ny og næ er det lækkert at klare maden, ved spontant at bestille mad udefra, og frigøre sig fra alt besværet – lige fra madlavningen til opvasken.

Bliver det for ofte er snakken en anden, og mange vil opleve knas med samvittigheden, fordi vi rationelt set godt kan se, vi er ude på et skråplan, der ofte vil resultere i resultater, vi ikke ønsker på længere bane.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftig bøf af oksefilet med tomat og sesam-sauteret champignon-bønnemix
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Bøffer af oksefilet
  • 4 x 200 grams bøffer af oksefilet
  • 1 knust hvidløg
  • Krydderiblanding af ½ tsk salt, ½ tsk peber og ½ tsk paprika.
Sesam-sauterede champignon-bønnemix + cocktailtomater
  • 700 gram haricots verts bønner (gerne optøede)
  • 500 gram friske champignoner eller 2 glas i skiver
  • 2 spsk smør
  • 2-3 tsk sesamfrø
  • Salt
  • Peber
  • evt. andre spændende krydderier
  • 250 gram små cocktailtomater
Tilberedning
  1. Sådan laver du de saftige bøffer af oksefilet
  2. Pres hvidløget og masser det ind i dine bøffer af oksefilet. Forkæl oksebøfferne med krydderiblandingen.
  3. Tænd op i grillen eller grillpanden, og steg dine oksebøffer hårdt i 3-4 minutter på hver side, hvorefter de er klar til servering.
Sådan tilbereder du sesam-sauterede champignon-bønnemix
  1. Grib endnu en stor pande. Stik panden en smørklat, og giv panden høj varme.
  2. Skyl og snit de friske champignoner i skiver. Anvender glas champignoner, drænes champignonerne for vand.
  3. Sauter champignonerne under jævnlig omrøring i cirka 5 minutter.
  4. Herefter hældes haricots verts bønnerne på panden sammen med sesamfrø, salt og peber. Sauter din champignon-bønnemix i yderligere 3-5 minutter.
  5. Server de saftige bøffer af oksefilet med sesam-sauteret champignon-bønnemix og små friske tomater.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here