Opskrift på kylling med sesamfrø
Nem, sund og lækker madopskrift på saftig kylling med sesamfrø og cremet spinat » Perfekt i en travl hverdag!
I dag får du en af mine personlige favoritter, som du kan lave hurtig og nemt, når livets travlhed rammer dig eller lysten til at lave mad er en by i Rusland.
BONUS TIP: Når jeg finder færdigstegt kylling på tilbud, køber jeg altid godt ind. Det er en måde, hvor du kan gøre det endnu nemmere at lave velsammensatte måltider i en travl hverdag.
Denne opskrift kan fx gøres endnu nemmere ved brug af færdigstegt kylling.
Uanset hvilken slags kylling, du anvender, så sikrer madopskriften her, dig, et skønt skud grøntsager fra den cremede spinat, samt gode proteiner fra den saftige kylling.
En nem, sund og lækker livret der flår i mundvandet og smager himmelsk.
PRØV OGSÅ: KYLLING I KARRY-KOKOSMÆLKSSOVS MED MANDELSPLINTER
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”
- 600 - 800 gram kyllinginderfilet eller kyllingbrystfilet delt i fire
- 1 hønsebouillon
- ½ tsk karry
- ½ tsk paprika
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- ½ tsk salt
- 10 gram smør (kan reduceres ved brug af slip-let pande)
- 2-3 spsk sesamfrø
- 700-1000 gram hakkede spinatklumper fra frost (fx fra Rema 1000)
- 1 dåse kokosmælk (eller 100 gram flødeost fx pikant » OBS. ikke Paleo)
- 2 terninger hønsebouillon (kan erstattes med dine favoritkrydderier)
- ½ tsk sort peber
- evt. salt (til afsluttende tilsmagning)
- Giv en stor pande høj varme, og lad smøret og bouillonterningen smelte sammen.
- Brun kyllinginderfileterne af i cirka 1-2 minutter på hver side. Læg kyllingfileterne af på et spækbræt, og skær kyllingfileterne i skiver og krydr den skiveskåret kylling.
- Dæk kyllingestykkerne til med stanniol/alufolie, mens du laver den cremede spinat.
- Giv den store pande, du stegte kyllingen på, høj varme igen.
- Lad de hakkede spinatklumper tø op under kyndig omrøring. Når spinaten er tøet op, presses overskudsvandet ud af spinaten med en flad grydeske.
- Tilføj bouillonterningerne, og den fede del af kokosmælken. Tip! Resten - kokosvandet kan du nyde som en tropisk cocktail, mens du laver resten af maden.
- Lad den cremede spinat simre i cirka 5 minutter, og smag til med salt og peber.
- Server den cremede spinat med saftig kylling, og top anretningen af med sesamfrø. Voila!
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]