Saftig kylling med sesamfrø på en bund af cremet spinat

Saftig kylling med sesamfrø på en bund af cremet spinat » Nem favoritmad
Saftig kylling med sesamfrø på en bund af cremet spinat » Nem favoritmad

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Smagfuld og lækker livret…

Her får du endnu en af mine personlige favoritter, som du kan lave hurtig og nemt, når livets travlhed rammer dig eller lysten til at lave mad er en by i Rusland.

Madopskriften sikrer dig et skønt skud grøntsager fra den cremede spinat, samt en god portion protein fra den saftige kylling.

En virkelig nem og lækker livret der flår i mundvandet og smager himmelsk.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftig kylling med sesamfrø på en bund af cremet spinat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Den saftige kylling med sesam
  • 600 - 800 gram kyllinginderfilet eller kyllingbrystfilet delt i fire
  • 1 hønsebouillon
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk salt
  • 15-20 gram smør eller klaret smør
  • 2-3 spsk sesamfrø
Den cremede spinat
  • 700-1000 gram hakkede spinatklumper fra frost (fx fra Rema 1000)
  • 1 dåse kokosmælk (eller 100 gram flødeost fx pikant » OBS. ikke Paleo)
  • 2 terninger hønsebouillon (kan erstattes med dine favoritkrydderier)
  • ½ tsk sort peber
  • evt. salt (til afsluttende tilsmagning)
Tilberedning
Sådan laver du den saftige kylling med sesam
  1. Giv en stor pande høj varme, og lad smøret og bouillonterningen smelte sammen.
  2. Brun kyllinginderfileterne af i cirka 1-2 minutter på hver side. Læg kyllingfileterne af på et spækbræt, og skær kyllingfileterne i skiver og krydr den skiveskåret kylling.
  3. Dæk kyllingestykkerne til med stanniol/alufolie, mens du laver den cremede spinat.
Sådan laver du den cremede spinat
  1. Giv den store pande, du stegte kyllingen på, høj varme igen.
  2. Lad de hakkede spinatklumper tø op under kyndig omrøring. Når spinaten er tøet op, presses overskudsvandet ud af spinaten med en flad grydeske.
  3. Tilføj bouillonterningerne, og den fede del af kokosmælken. Tip! Resten - kokosvandet kan du nyde som en tropisk cocktail, mens du laver resten af maden.
  4. Lad den cremede spinat simre i cirka 5 minutter, og smag til med salt og peber.
  5. Server den cremede spinat med saftig kylling, og top anretningen af med sesamfrø. Voila!

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få inspirerende tips og ideer til at skabe det gode liv!

Abonner på YouTube, og følg med på Facebook og Instagram

 
 


Tilmeld dig også nyhedsbrevet nedenfor...

 

Er det tid til at skabe forandringer - der holder?

Johnny Christensen

Johnny Christensen

Online Coach & Livsstilsdesigner

 

Please enter your comment!
Please enter your name here