Den bedste kylling i karry-kokosmælkssovs med mandelsplinter

Den bedste kylling i karry-kokosmælkssovs med mandelsplinter
Den bedste kylling i karry-kokosmælkssovs med mandelsplinter

Prøv den bedste kylling i karry

Nyd en nem og lækker madopskrift på mør, saftig og smagfuld kylling i karry-kokosmælkssovs med mandelsplinter » Den bedste opskrift!

Hvem elsker ikke en god omgang kylling i karry? Jo, jo, der skal der nok være en enkelt her og der, som ikke er fan af karry, men jeg tør vædde på, at det saftige kyllingebryst i karry-kokosmælkssovsen her er et hit hos de fleste.

Lige som med alle andre retter, er der flere måder at lave kylling i karry på. Metoden jeg deler med dig her, er en af mine favoritmåder, at sikre en mør og saftig kylling i en skøn karry-kokosmælks-sovs. Toppingen med mandelsplinterne giver en retten en skøn tekstur.

Hvilket tilbehør passer godt til karrylivretten her?

Mulighederne for valg af tilbehør til kylling i karry er mangfoldige. Jeg vælger typisk en eller anden form for grøntsager. Det kan fx være:

Du kan også vælge den nemme løsning, og snuppe en pose færdigsnittet frostgrønt fx fintsnittede wok grøntsager.

 

HJÆLP, min sovs skiller! » Hvad gør jeg for at rede sovsen?

Der findes flere tips og tricks til at samle en skilt sovs. Men en af de mest effektive tricks, er “STAVBLENDER-TRICKET”. Skulle sovsen i opskriften her eller en anden sovs skille for dig, så forsøg at stavblende dig til en sammenhængende sovs igen.

Gem “Stavblender-tricket”, for det reder din skilte sovs overraskende ofte!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Den bedste kylling i karry-kokosmælkssovs med mandelsplinter
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 600 gram kyllinginderfilet eller kyllingbrystfilet delt i fire
  • 1 stort løg (skrællet og fintsnittet)
  • 1 dåse kokosmælk (vi skal helst kun bruge cremen for at korte indkogningen)
  • 2-4 tsk karry alt afhængigt af styrke
  • 1-2 tsk gurkemeje (kan udelades)
  • 2 stk hønsebouillon terninger
  • 2 spsk smør
  • 10 mandler (hakkede i mandelsplinter)
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande høj varme, og lad smørret smelte.
  2. Brun kyllinginderfileterne af i cirka 1 minut på hver side, hvorefter de lægges fra på en tallerken og dækkes til med stanniol/alufolie.
  3. Tilsæt karry og gurkemeje til pandens resterende varme fedtstof, og svits krydderierne af i 20-30 sekunder.
  4. Tilføj det fintsnittede løg til panden, og sauter løgstykkerne i karry, gurkemeje og fedtstoffet.
  5. Tilføj cremen fra kokosmælken og bouillonterningerne til panden. Skru pandens varme ned til lige over middel, og lad karrysovsen koge ind og samle sig under omrøring.
  6. Efter nogle minutter lægges den stegte kylling tilbage på panden i karrysovsen, og braiseres ved lav varme i karrysovsen i yderligere 5 minutter.
  7. Tilføj grofthakkede mandelsplinter som topping inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here