Saftig kylling med smørstegte bønner, porrer og tomater

Bønner,tomat,kyllingefad

2 Person

Hands-on:  10min – Total tid:  30min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Denne lækre LCHF anretning tager sig flot ud på frokostbordet og smager fantastisk. Fusionen mellem saftig kyllingebryst og smørstegte grøntsager giver dig langvarig mæthed og stabil mæthed. – enjoy

5 from 1 reviews
Saftig kylling med smørstegte bønner, porrer og tomater
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 2 stk. mellemstore kyllingbrystfilét (Kan krydres efter smag og behag)
  • 4 stk. cocktail tomater
  • 1 stor porre
  • 300 - 400 gram Haricot verts bønner
Sådan gør du:
  1. Damp eller kog bønner og porre til de er aldente (smag og behag). Lad gerne både porre og bønner have lidt ekstra bid, da de efterfølgende skal sautere afslutningsvist i smør, hvilket giver dem en lækker finish.
  2. Smelt en god smørklat (20 - 25g) på en pande ved middel varme. Når smørret er smeltet, lader du kyllingbrystfileterne brune let af på begge sider i ca. 10 min. Herefter tilsættes 1-2 spsk. vand med citronsaft eller hvidvin, og panden dækkes til med et stykke stanniol. Skru ned på lav varme, og lad kyllingbrysterne dampe færdigt.
  3. Tag kyllingbrysterne af panden og lad dem trække, til grøntsagerne er færdige. Suppler gerne med en ekstra smørklat på panden. Læg bønner, porre og fire halverede cocktail tomater på panden og giv panden middel varme igen.
  4. Efter ca. 3-5 min sautering, anrettes grøntsager og kylling på et fad eller tallerken.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få flere tips og tricks til en smartere, sundere og bedre livsstil

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here