Saftig smørstegt kyllingbryst og haricots verts, frisk porre og snack tomater

Saftig smørstegt kyllingbryst og haricots verts, frisk porre og snack tomater
Saftig smørstegt kyllingbryst og haricots verts, frisk porre og snack tomater

Saftig opskrift på kyllingbryst med grønt

Prøv en nem og lækker alt-i-en ret: Saftig smørstegt kyllingbryst og haricots verts, frisk porre og snack tomater – lækker hverdagsmad

Hvis du hader opvask eller bare gerne vil minimere den, så er alt-i-en retter geniale. De kan nemlig ofte laves uden af svine alt for meget køkkengrej til. I den forbindelse er livretten her et fantastisk bud på en skøn alt-i-en ret, du kan prøve af.

Madopskriften her er proteinrig, grøntsagsfyldt og passer godt ind i en travl hverdag, hvor madlavningen gerne må gå kvikt og uden for meget opvask efterfølgende.

Går du med vægttabsdrømme?

Går du i øvrigt med målet, ønsket og drømmen og at komme i form, opnå vægttab og få bedre styr på vægten i det hele taget, så er opskriften skræddersyet til netop det.

Opskriften er nemlig både kalorielet, proteinrig, og så mætter den aledeles fremragende.

Du kan med fordel kaste et blik på denne artikel og video, hvis du gerne vil lykkes med et varigt vægttab – én gang for alle – KLIK HER!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftig smørstegt kyllingbryst og haricots verts, frisk porre og snack tomater
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 500 gram kyllingbrystfileter
  • 500 gram Haricots verts bønner
  • 4 stk. snack tomater
  • 1 stor porre
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 terning hønsebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • + Tilføj evt. selv andre favoritkrydderier
  • 1 tsk tørret basilikum, oregano eller timian
  • 20 gram smør
Sådan gør du:
  1. Rens og snit porren. Fyld haricots verts bønner og porrestykker i en gryde og dæk begge dele med vand. Kog bønner og porre i 4 minutter til de er aldente (smag og behag). Det er fint, hvis både porre og bønner har lidt bid, da de efterfølgende skal sauteres i smør.
  2. Smelt smørret på en pande ved høj varme. Når smørret er smeltet, bruner du kyllingbrystfileterne af i 2-3 minutter på hver side. Herefter tilsættes citronsaft, peber, oregano og opløst bouillon til panden, hvorefter panden dækkes til med et stykke stanniol.
  3. Skru ned på lav varme, og lad kyllingen dampe i yderligere 4-5 minutter.
  4. Herefter tages kyllingbrystfileterne af panden, så de kan trække lidt mens vi færdigtilbereder grøntsagerne.
  5. Hæld de forkogte porre og bønner, samt fire halverede snack tomater på panden og giv panden høj varme, så pandens saft og kraft sauteres ind i grøntsagerne i 3-5 minutter.
  6. Skær de saftige kyllingbrystfileterne i skiver og server kyllingen på et fad med grøntsagerne.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

 

Please enter your comment!
Please enter your name here