Saftigt kyllingbryst med smørstegt champignon, ovnbagt blomkål og salat

Saftigt kyllingbryst med smørstegt champignon, ovnbagt blomkål og salat
Saftigt kyllingbryst med smørstegt champignon, ovnbagt blomkål og salat

Prøv opskriften på saftigt kyllingbryst med grønt

Slip mundvandet løs med en saftig madopskrift på kyllingbryst med smørstegt champignon, ovnbagt blomkål og salat… mums!

Når jeg ser billedet til opskriften, løber mine tænder i vand. Kyllingbrystfileterne tilberedte jeg i min Sous Vide, hvilket altid leverer super saftigt kyllingbryst. Vakuumering og tilberedning i vandbad giver altså bare et helt sublimt saftigt resultat – hver gang.

Jeg har ingen Sous Vide, kan jeg lave opskriften uden?

I alle mine Sous Vide-opskrifter, får du altid instruktioner til, hvordan du laver de møre, saftige og super lækre livretter på “almindelig vis” fx på en pande, i ovnen osv. Jeg ved, at ikke alle mennesker har en Sous Vide, og mine opskrifter, skal alle kunne nyde 😉

I denne opskrift på saftigt kyllingbryst, fik kyllingen selskab af smørstegte champignoner, en sprød blandet salat og cremede og lækre ovnbagte blomkålsbuketter. Tilbehøret kan du med fordel anvende i mange andre sammenhænge, hvorfor de er opdelt nedenfor.

Pssst… Saftigt kyllingbryst med smørstegt champignon, ovnbagt blomkål og salat, kan anbefales som gæstemad. Mine gæster var ovenud tilfredse og ganske behageligt mætte efter måltidet » “Mission accomplished” » Prøv selv opskriften!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftigt kyllingbryst med smørstegt champignon, ovnbagt blomkål og salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
 • 800 gram kyllingebrystfileter (cirka 4 store kyllingbrystfileter)
 • 1 stort blomkål
 • 500 gram friske champignoner (eller 2 glas, hvilket jeg anvendte her)
 • 50 gram pikantflødeost
 • 15 gram smør til stegning
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk sort peber
 • 1 tsk timian
 • evt. andre krydderier efter eget ønske
Blandet salat
 • ½ agurk
 • ½ iceberg, spidskål eller andet salatgrønt
 • 1 gulerod
 • 1 snack peberfrugt
 • 1 dusk frisk persille
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du saftigt kyllingbryst på en stegepande
 1. Steg kyllingebrystfileterne gyldne, i smør, på en varm pande. Skru derefter ned på lavt blus. Tildæk gryden med låg eller stanniol og giv dem cirka 10 minutter, alt afhængigt af tykkelsen. Kyllingebrystfileterne er færdige, når kernetemperaturen er 61.
Sådan tilbereder du saftigt kyllingbryst i en Sous Vide
 1. Tænd op i din Sous Vide på 61 grader. Krydder og vakuumpak kyllingbrystfileterne og læg dem i din Sous Vide i 2 timer.
 2. Efter 2 timer tages kyllingebrystfileterne op af Sous Vide og lynsteges på den stegepande, du smørsteger dine champignoner på. Det giver dem et smørstegt ydre, hvilket er lækkert.
Sådan laver du de ovnbagte blomkålsbuketter, salaten og de smørstegte champignoner
 1. Tænd ovnen på 180-200 grader varmluft.
 2. Skyl, rens og snit blomkålen og læg buketterne tæt i et passende ildfast fad.
 3. I en skål laves en cremeblanding af pikantflødeost og en sjat vand. Cremeblandingen skal kunne pensles, og hele cremen skal fordeles ud over blomkålsbuketterne.
 4. Drys med timian, salt og peber.
 5. Det ildfaste fad med blomkålsbuketterne skal bages i ovnen i cirka 30 minutter.
 6. Skyl, rens og snit ingredienserne til den blandede salat.
 7. Cirka 15 minutter inden kyllingen og blomkålsbuketterne er færdigtilberedt, snittes champignonerne i skiver og steges gyldne i smør på en varm stegepande.
 8. Når champignonerne er klar til servering, anrettes de sammen med de cremede ovnbagte blomkålsbuketter, den blandede salat og den saftige kylling på tallerkener.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here