Saftig steak-salat med broccoli, spinat, bacon og mandelsplinter

Saftig steak-salat med broccoli, spinat, bacon og mandelsplinter
Saftig steak-salat med broccoli, spinat, bacon og mandelsplinter

Lyst til en saftig steak-salat?

Prøv min mundvandsprovokerende opskrift på en saftig steak-salat med broccoli, spinat, bacon og mandelsplinter » Den bedste salat

Jeg er total fan af nemme, hurtige og lækre retter der sprudler af sundhed, og det er netop hvad denne lækre steak-salat gør.

Nemme, hurtige og velsammensatte opskrifter er super gode på dage, hvor vi har god tid til at lave og nyde vores mad. Men de er specielt geniale på pressede dage, hvor vores tid, energi og overskud stort set er forsvundet.

 

Har du også dage, hvor du ikke gider lave mad?

På dage og i perioder, hvor vores tid, lyst og overskud er minimalt, er det nemt at komme til at afvige fra vores støttende spisevaner. I stedet ender vi nemt med at træffe mindre støttende madvalg, selvom vi i bund og grund godt ved, de ikke er fornuftige.

I dag får du opskriften på et måltid, du med fordel kan have i baghånden, når livet udfordrer dig, MEN du fortsat ønsker at spise et velsammensat måltid.

Jeg har altid nogle enkeltpakkede steaks og poser med frostgrønt i fryseren, så jeg kan lave en tallerken ala denne her – altså bare uden friske grøntsager.

“Hvad for nogle steaks?” …fx Nettos tykstegsbøffer til 10 – 15 kr pr. 125 gram.

Jeg håber du vil nyde den lækre opskrift ligeså meget som jeg nyder den… 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftig steak-salat med broccoli, spinat, bacon og mandelsplinter
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 2 x 150-200 gram oksesteak fx tyksteg eller flank
  • 250 gram broccoli i små buketter
  • 250 gram frisk babyspinat
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 gram bacon i tern
  • 1 spsk groft hakkede mandler
  • 1 spsk smør
  • Salt
  • Peber
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og steg baconternene sprøde ved høj varme.
  2. Efter nogle minutter, når baconfedtet smelter på panden, lægges de to steaks i baconfedtet og steges sammen med baconternene.
  3. Når baconen er stegt sprød, lægges den til side på et stykke køkkenrulle.
  4. Når steaksene er stegt 3-4 minutter på hver side, tages de af og pakkes ind i stanniol.
  5. Damp-kog broccolibuketterne i en kasserolle med 1 dl vand i cirka 2-3 minutter.
  6. Skyl spinaten og snit peberfrugten fint.
  7. Anret spinaten på to tallerkener med de dampede broccolibuketter, de skiveskårne steaks, peberfrugt, sprød bacon og mandelsplinter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here