Grillede hakkebøffer med cheddarost, spejlæg og nem rødkålssalat

Grillede hakkebøffer med cheddarost, spejlæg og nem rødkålssalat
Grillede hakkebøffer med cheddarost, spejlæg og nem rødkålssalat

Hvad siger du til grillede hakkebøffer?

Prøv en let og lækker opskrift på grillede hakkebøffer med cheddarost, spejlæg og nem rødkålssalat » Nyd de bedste hakkebøffer på grillen

Jeg elsker ikke bare smagsoplevelsen ved grillet mad, jeg elsker også bekvemmeligheden ved ikke at vaske potter, pander mm. op efter spisetid. Der skal blot fyres op i grillen, files lidt med grillbørsten, og så kan kødet steges og maden nydes. Voila!

Grillet mad giver fornemmelsen af sommer og sol – året rundt!

Jeg griller året rundt, for jeg ved grillerier, giver mig en positiv smagsvariation, samt en fornemmelse af sommer og sol, som ingen anden tilberedningsmetode giver mig.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige grillbøffer med cheddarost, spejlæg og sprød rødkålssalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Grillbøffer med cheddarost og spejlæg
  • 500 gram hakket oksekød
  • 8 æg (2 spejlæg per person)
  • 50 gram cheddarost
  • 1 oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand.
  • 1 tsk paprika
  • 1 strejf friskkværnet sort peber
Rødkålssalaten
  • 200 gram rødkål
  • 250 gram små tomater
  • 1 peberfrugt
  • 1 agurk
Sådan gør du:
  1. Fyr op i gasgrillen og evt. en stegeplade til spejlæg. Alternativt kan en stor pande eller grillpande anvendes (Giv gerne panden en lille klat smør).
  2. Grib en skål og bland det hakkede oksefars med den opløste bouillon, paprika og friskkværnet sort peber.
  3. Form 4-6 hakkebøffer af oksefarsen, og tilbered dem i 3-4 minutter ved høj varme.
  4. Når hakkebøfferne vendes fordeles cheddarosten over hakkebøfferne, hvorefter bøfferne tilberedes 3-4 minutter på den anden side.
Spejlæggene
  1. Mens hakkebøfferne tilberedes, opvarmes en pande, hvis ikke du benytter stegeplade i grillen.
  2. Slå æggene ud og tilbered spejlæggene i cirka 3-5 minutter ved middel til høj varme.
Rødkålssalaten
  1. Skyl og snit rødkål, peberfrugt og agurk fint med kniv eller på et mandolinjern.
  2. Anret rødkål, peberfrugt, agurk og tomater som en bund. Anret herefter spejlæg og grillbøffer.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here