Saftige hakkebøffer og dampet broccoli med flødeost og havsalt

Saftige hakkebøffer og dampet broccoli med flødeost og havsalt
Saftige hakkebøffer og dampet broccoli med flødeost og havsalt

Hvad siger du til hakkebøffer med broccoli?

Prøv en nem, sund og lækker opskrift på saftige hakkebøffer på bund af dampet broccoli med flødeost og havsalt » Skøn hverdagsmad

I dag hiver vi en nem favorit op af hatten. Måltidet er sammensat af få ingredienser, og så er opskriften enkel og lige til højrebenet at lave – selv i en travl hverdag!

Opskriften er proteinrig, mættende og velsammensat med masser af grøntsager. Det er en af de basis-opskrifter, jeg hiver frem, når madlavningen skal klares i en fart.

Foodprepping (at forberede mad i større mængder ad gangen), er en effektiv måde at gøre det nemmere at leve sundere på. Fyld fx fryseren op med forstegte hakkebøffer(eller andet kød), så kan du nemt lave hakkebøffer på et ‘Pliiing’ i din mikroovn.

Hvem vil du forkæle med denne lækre opskrift?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Saftige hakkebøffer og dampet broccoli med flødeost og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Saftige hakkebøffer
  • 800-1000 gram hakket oksekød
  • 1 stort løg
  • 1 æg
  • 2 terninger oksebouillon opløst i 0,2 dl (meget lidt) kogende vand
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hav- eller stensalt eller almindelig salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 klat smør til stegning(hvis bøfferne ikke grilles)
Dampet broccoli med flødeost og havsalt
  • 2 broccolihoveder
  • 50 gram flødeost pikant, med urter eller anden variant
  • 1 tsk havsalt eller almindelig salt
Sådan gør du:
Sådan laver du de saftige hakkebøffer
  1. Giv en stor pande høj varme.
  2. I en skål blandes de opløste bouillonterninger med resten af ingredienserne til hakkebøfferne.
  3. Form 10-12 små hakkebøffer ud af oksefarsen, og steg dem cirka 5-6 minutter på hver side, hvorefter hakkebøfferne er klar til servering.
Sådan laver du den dampede broccoli med flødeost og havsalt
  1. Fyld 1 centimeter vand i bunden af en stor gryde, og bring vandet i kog.
  2. Skyld og snit broccoliene i mindre buketter, hvorefter broccolibuketterne tilføjes til gryden med kogende vand.
  3. Efter 4-5 minutter hældes vandet fra, og gryden sættes tilbage på den varme kogeplade.
  4. Tilsæt flødeosten til gryden, og lad den smelte under forsigtig omrøring.
  5. Anret en bund af broccoli, og placer de saftige hakkebøffer ovenpå.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her