Hakkebøffer og broccoli med flødeost » Opskrift med grøntsager

Hakkebøffer og broccoli med flødeost » Opskrift med grøntsager
Hakkebøffer og broccoli med flødeost » Opskrift med grøntsager

Opskrift på hakkebøffer med broccoli

Nem og sund opskrift på saftige hakkebøffer på pande og dampet broccoli med flødeost » Sund opskrift på bøffer

I dag hiver vi en nem favorit op af hatten. Måltidet er sammensat af få ingredienser, og så er opskriften enkel og lige til højrebenet at lave – selv i en travl hverdag!

Opskriften er proteinrig, mættende og velsammensat med masser af grøntsager. Det er en af de basis-opskrifter, jeg hiver frem, når madlavningen skal klares i en fart.

Foodprepping (at forberede mad i større mængder ad gangen), er en effektiv måde at gøre det nemmere at leve sundere på. Fyld fx fryseren op med forstegte hakkebøffer(eller andet kød), så kan du nemt lave hakkebøffer på et ‘Pliiing’ i din mikroovn.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”

4.86 fra 1 stemmer
Hakkebøffer og broccoli med flødeost » Opskrift med grøntsager
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Saftige hakkebøffer
  • 800-1000 gram hakket oksekød
  • 1 stort løg
  • 1 æg
  • 2 terninger oksebouillon opløst i 0,2 dl (meget lidt) kogende vand
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hav- eller stensalt eller almindelig salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 klat smør til stegning(hvis bøfferne ikke grilles)
Dampet broccoli med flødeost og havsalt
  • 2 broccolihoveder
  • 50 gram flødeost pikant, med urter eller anden variant
  • 1 tsk havsalt eller almindelig salt
Sådan gør du:
Sådan laver du de saftige hakkebøffer
  1. Giv en stor pande høj varme.
  2. I en skål blandes de opløste bouillonterninger med resten af ingredienserne til hakkebøfferne.
  3. Form 10-12 små hakkebøffer ud af oksefarsen, og steg dem cirka 5-6 minutter på hver side, hvorefter hakkebøfferne er klar til servering.
Sådan laver du den dampede broccoli med flødeost og havsalt
  1. Fyld 1 centimeter vand i bunden af en stor gryde, og bring vandet i kog.
  2. Skyld og snit broccoliene i mindre buketter, hvorefter broccolibuketterne tilføjes til gryden med kogende vand.
  3. Efter 4-5 minutter hældes vandet fra, og gryden sættes tilbage på den varme kogeplade.
  4. Tilsæt flødeosten til gryden, og lad den smelte under forsigtig omrøring.
  5. Anret en bund af broccoli, og placer de saftige hakkebøffer ovenpå.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her