Saftige laksesteaks og sprød spidskålssalat med hjemmerørt dilddressing

Saftige laksesteaks og sprød spidskålssalat med hjemmerørt dilddressing
Saftige laksesteaks og sprød spidskålssalat med hjemmerørt dilddressing

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Fiskeopskrift der flår i mundvandet…

De fleste af os kender alt til anbefalingerne om at spise mere fisk, men alligevel må de fleste af os erkende, vi ikke får spist nok fisk. Det kan der naturligvis være flere grunde til, men her er nogle af oplagte årsager er…

 • Vi føler ikke os ikke trygge i og gode til at tilberede fisk, så det smager skønt.
 • Vi har derfor vænnet os til at købe, tilberede og spise ko, gris, kylling osv.
 • Vi synes fisk og skaldyr er meget dyrere end ko, gris, kylling osv.
 • Vi bryder os mindre om at spise fisk fremfor ko, gris, kylling osv.

Vil du gerne have mere fisk på madplanen, og oplever du en eller flere af ovenstående udfordringer, så tag første skridt og prioriter fisk på madplanen mindst en gang ugentligt.

Spot de gode tilbud, og køb dine fisk og skaldyr på tilbud og begynd at lade dig inspirere af mine og andres nemme og lækre fiskeopskrifter. Nårh ja, og så vælg en opskrift om ugen, du kan prøve af. Glem ikke at notere dine favoritter.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige laksesteaks og sprød spidskålssalat med hjemmerørt dilddressing
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Lakse steak
 • 800 gram laksesteaks
 • 1 frisk dusk dild eller 3 tsk tørrede dildspidser
 • 1 tsk salt
 • ½-1 tsk friskkværnet sort peber
 • Saft og skal fra en halv økologisk citron
 • 25 gram smør
Sprød spidskålssalat
 • 150 gram spidskål
 • 1 agurk
 • 250 gram tomater
 • 2-3 spsk peanuts
Hjemmerørt dilddressing (hvis ikke du køber en færdiglavet)
 • 1 dl creme fraiche (kan udskiftes med en let yoghurt for færre kalorier)
 • 1 dusk frisk dild frisk eller 1 tsk tørrede krydderurter fx purløg eller basilikum
 • 2 spsk citronsaft
 • Salt
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du din laks perfekt
 1. Giv en stor pande høj varme og lad smøret smelte.
 2. Skru ned til middel varme, læg dine laksesteaks i smøret på panden, krydr laksen med citronsaft, revet citronskal, dildspidser, salt og peber.
 3. Steg dine laksesteaks på skindsiden i 5-7 minutter under låg eller dækket af stanniol. Dine laksesteaks er færdige, når du med et let pres med fingeren, kan få laksestykket til at glide fra hinanden.
Sådan laver du en lækker hjemmerørt dilddressing
 1. Skyl og snit den friske dild.
 2. Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål, smag til med salt.
Sådan laver du den sprøde spidskålssalat
 1. Riv spidskålet fint på et mandolinjern eller snit det fint med en kniv.
 2. Snit også agurk og tomat. Bland agurk og spidskål, og top din sprøde salat af med dilddressing, små halve tomater og peanuts.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here