Saftige wok-hakkebøffer med masser af grøntsager » Sund opskrift

Saftige wok-hakkebøffer med masser af grøntsager » Sund opskrift
Saftige wok-hakkebøffer med masser af grøntsager » Sund opskrift

Har du smagt saftige wok-hakkebøffer?

Prøv min opskrift på saftige wok-hakkebøffer med grøntsager næste gang madlavningen skal være nem, smagfuld og velsammensat

Her får du en lækker opskrift, som du enten kan lave nemt eller en smule mere krævende.

Hvad udgør forskellen? Forskellen ligger i hvorvidt, du vælger at anvende færdigsnittede wok-grøntsager eller om du snitter opskriftens grøntsager selv.

 

Hvornår skal du vælge den nemme? (altid)

Måske altid. Selv snupper jeg typisk den nemme pose-klipper-udgave på dage, hvor tiden, lysten og overskuddet til de store køkkenkunstner ikke er til stede.

 

Hvornår skal vælge den mere krævende?

Selv-snitter-udgaven springer jeg typisk på, når jeg har god tid, masser af overskud og lyst til at gøre en ekstra indsats i min madlavning.

Både de frosne grøntsager og selv-snitning af rå grøntsager er super sunde valg – og de er formentligt lige sunde valg. Så vælg helt frit, hvad du lyster.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Saftige wok-hakkebøffer med masser af grøntsager » Sund opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Wok-bøfferne
  • 800-1000 gram hakket oksekød
  • 1 stort løg
  • 1 terninger oksebouillon
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 klat smør til stegning(hvis bøfferne ikke grilles)
Grøntsagerne (Skal det være nemt, snup en wok færdigblanding)
  • 1 håndfuld haricots verts
  • 1 håndfuld rensede champignoner i skiver eller 1 glas champignoner
  • 1 håndfuld friske spinatblade eller 4 klumper frossen spinat
  • 1 stort skrællet og fintsnittet løg
  • 1 peberfrugt i valgfri farve
  • 1 håndfuld skrællet og fintsnittet knoldselleri eller pastinak
  • 1 stor skrællet og fintsnittet gulerod
  • 1 håndfuld slik ærter i bælg (kan udelades eller erstattes)
  • 1 terninger hønsebouillon
  • 1-2 spsk smør
Sådan gør du:
Sådan laver du wok-bøfferne
  1. I en skål blandes hakket oksekød med fintsnittet løg, en pulveriseret bouillonterning, salt og peber.
  2. Form otte flotte hakkebøffer, og grill eller steg dem i smør på en pande, i 3-4 minutter per side, ved hård varme.
Sådan laver du grøntsagerne
  1. Tag en stor pande eller wok, og giv den høj varme.
  2. Tilføj smør og hønsebouillon til den varme pande eller wok.
  3. Sauter alle de klargjorte grøntsager i 5-7 minutter ved høj varme.
  4. Fordel grøntsagerne i fire portioner og anret hakkebøfferne på toppen inden servering.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her