Har du smagt saftige wok-hakkebøffer?
Prøv min opskrift på saftige wok-hakkebøffer med grøntsager næste gang madlavningen skal være nem, smagfuld og velsammensat
Her får du en lækker opskrift, som du enten kan lave nemt eller en smule mere krævende.
Hvad udgør forskellen? Forskellen ligger i hvorvidt, du vælger at anvende færdigsnittede wok-grøntsager eller om du snitter opskriftens grøntsager selv.
Hvornår skal du vælge den nemme? (altid)
Måske altid. Selv snupper jeg typisk den nemme pose-klipper-udgave på dage, hvor tiden, lysten og overskuddet til de store køkkenkunstner ikke er til stede.
Hvornår skal vælge den mere krævende?
Selv-snitter-udgaven springer jeg typisk på, når jeg har god tid, masser af overskud og lyst til at gøre en ekstra indsats i min madlavning.
Både de frosne grøntsager og selv-snitning af rå grøntsager er super sunde valg – og de er formentligt lige sunde valg. Så vælg helt frit, hvad du lyster.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 800-1000 gram hakket oksekød
- 1 stort løg
- 1 terninger oksebouillon
- ½ tsk salt
- 1 tsk friskkværnet sort peber
- 1 klat smør til stegning(hvis bøfferne ikke grilles)
- 1 håndfuld haricots verts
- 1 håndfuld rensede champignoner i skiver eller 1 glas champignoner
- 1 håndfuld friske spinatblade eller 4 klumper frossen spinat
- 1 stort skrællet og fintsnittet løg
- 1 peberfrugt i valgfri farve
- 1 håndfuld skrællet og fintsnittet knoldselleri eller pastinak
- 1 stor skrællet og fintsnittet gulerod
- 1 håndfuld slik ærter i bælg (kan udelades eller erstattes)
- 1 terninger hønsebouillon
- 1-2 spsk smør
- I en skål blandes hakket oksekød med fintsnittet løg, en pulveriseret bouillonterning, salt og peber.
- Form otte flotte hakkebøffer, og grill eller steg dem i smør på en pande, i 3-4 minutter per side, ved hård varme.
- Tag en stor pande eller wok, og giv den høj varme.
- Tilføj smør og hønsebouillon til den varme pande eller wok.
- Sauter alle de klargjorte grøntsager i 5-7 minutter ved høj varme.
- Fordel grøntsagerne i fire portioner og anret hakkebøfferne på toppen inden servering.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]