Saftige wok-bøffer med masser af grøntsager | En lækker livret

Saftige wok-bøffer med masser af grøntsager | En lækker livret
Saftige wok-bøffer med masser af grøntsager | En lækker livret

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Saftig livret med masser af grøntsager…

Her får du en lækker opskrift som du enten kan lave nemt eller en smule mere krævende. Forskellen ligger i hvorvidt, du vælger at anvende færdigsnittede wok-grøntsager eller om du snitter grøntsagerne selv.

Hvornår skal du vælge den nemme?

Selv snupper jeg typisk den nemme pose-klipper-udgave på dage, hvor tiden, lysten og overskudet til de store køkkenkunstner ikke er til stede.

Hvornår skal vælge den mere krævende?

Selv-snitter-udgaven springer jeg typisk på, når jeg har god tid, masser af overskud, og har lyst til at gøre en ekstra indsats, for at forkæle mig selv, min familie og evt. gæster lidt ekstra.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige wok-bøffer med masser af grøntsager | En lækker livret
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Wok-bøfferne
  • 800-1000 gram hakket oksekød
  • 1 stort løg
  • 1 terninger oksebouillon
  • ½ tsk hav- eller stensalt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 klat smør til stegning(hvis bøfferne ikke grilles)
Grøntsagerne (Skal det være nemt, snup en wok færdigblanding)
  • 1 håndfuld haricots verts
  • 1 håndfuld rensede champignoner i skiver eller 1 glas champignoner
  • 1 håndfuld friske spinatblade eller 4 klumper frossen spinat
  • 1 stort skrællet og fintsnittet løg
  • 1 peberfrugt i valgfri farve
  • 1 håndfuld skrællet og fintsnittet knoldselleri eller pastinak
  • 1 stor skrællet og fintsnittet gulerod
  • 1 håndfuld slik ærter i bælg (kan udelades eller erstattes)
  • 1 terninger hønsebouillon
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 spsk smør
Tilberedning
Sådan laver du wok-bøfferne
  1. I en skål blandes hakket oksekød med fintsnittet løg, en pulveriseret bouillonterning, salt og peber.
  2. Form otte flotte hakkebøffer, og grill eller steg dem i smør på en pande, i 3-4 minutter per side, ved hård varme.
Sådan laver du grøntsagerne
  1. Tag en stor pande eller wok, og giv den høj varme.
  2. Tilføj kokosolie, smør og hønsebouillon til den varme pande eller wok.
  3. Sauter alle de klargjorte grøntsager i 5-7 minutter ved høj varme.
  4. Fordel grøntsagerne i fire portioner og anret hakkebøfferne på toppen inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here