Klassisk baconsvøbt farsbrød med sprød grønkåls-spinatsalat

Klassisk baconsvøbt farsbrød med sprød grønkåls-spinatsalat
Klassisk baconsvøbt farsbrød med sprød grønkåls-spinatsalat

Har du smagt baconsvøbt farsbrød?

Prøv min lette og lækre opskrift på klassisk baconsvøbt farsbrød med sprød grønkåls-spinatsalat » Klassisk, let og lækker hverdagsmad

Hvem elsker ikke klassiske retter? Det kan næppe være mange. De fleste gamle klassikere har masser af smag, saft og kraft i sig, hvilket er herligt.

I det gode liv skal der også være plads til flødesovs – helt enig! Vi kan bare ikke vende det blinde øje til de flydende kalorier som bl.a. flødesovs og andre energitætte elementer tilføre de gode gamle klassikere, HVIS vi skal holde styr på vægten!

“Jamen, der skal sovs til ligesom i de gode gamle daw!”, og så længe mængderne er små, kan sovsespisning godt lade sig gøre, mens du fx opnår vægttab.

Vi kan både nyde “Det Gode Liv” og “Det Søde Liv”, mens vi lever “Det Sunde Liv”, hvis vi nyder det hele i sunde mængder. Derfor sundheds-twister jeg en del af de gamle klassiske opskrifter en smule, så de bliver til mere velsammensatte livretter.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Klassisk baconsvøbt farsbrød med sprød grønkåls-spinatsalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4-6
 
Ingredienser:
  • 1000 gram hakket kalv- og flæskekød
  • 200 gram bacon i skiver
  • 1 æg
  • 1 stort løg
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 2 okse-bouillonterninger opløst i lidt kogende vand (0,2 dl)
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sprød grønkåls-spinatsalat
  • 200 gram skyllet og snittet grønkål
  • 200 gram skyllet frisk spinat
  • 1 snackpeber
  • 1 håndfuld tomater
  • 2-3 spsk peanuts
  • evt. olivenolie eller dressing (OBS. tilfører ekstra kalorier til salaten)
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Snit løg og peberfrugt fint, pres de to hvidløgsfed. Grib en stor skål, og rør kalve- og flæskefarsen sammen med løg, peberfrugt, hvidløg, æg, opløst bouillon, peber.
  3. Form et flot farsbrød af farsen, og anbring farsbrødet i et passende ildfaste fad. Beklæd overfladen af farsbrødet med skiver af bacon. Sørg for baconstykkerne overlapper hinanden.
  4. Bag herligheden i ovnen i 40-50 minutter. Anvender du et stegetermometer, skal centertemperaturen snige sig op på 78°C.
  5. Tag den farsbrødet ud af ovnen, og skær det i passende skiver inden servering.
Sådan laver du den sprøde grønkåls-spinatsalat
  1. Bland den friske spinat med snittet grønkål, snittede tomater og peberfrugt. Top af med et drys peanuts, mandler eller tilsvarende.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here