Små frikadeller med sesam på sprød salat med fetaost og paprikadressing

Små frikadeller med sesam på sprød salat med fetaost og paprikadressing
Små frikadeller med sesam på sprød salat med fetaost og paprikadressing

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Mundvandsprovokerende lækkert…

Prøv denne smagfulde solstråleanretning næste gang du vil have noget lækkert, mættende og velsammensat at spise.

Opskriften fungerer glimrende som både frokost og aftensmad. Frikadellerne kan med fordel foodpreppes, så du har nemme, små frikadeller klar i fryseren.

Tip! Tænk fremad, fremfor at være uforberedt i udfordrende situationer, for så kan junk-fælden nemt klappe. Junk kan være både smagfuldt og et ganske udmærket valg i ny og næ, mens for mange energitætte madvalg, kan give os konsekvenser, vi ikke ønsker.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Små frikadeller med sesam på sprød salat med fetaost og paprikadressing
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
De små frikadeller med sesam
 • 1000 Gram hakket kalv- og svinekød
 • 1 æg
 • 1 lille løg
 • 2 terninger oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand (ja, meget lidt vand)
 • ½ tsk friskkværnet sort peber
 • 10 gram smør til stegning (kan undlades ved slip-let-pande)
 • 2-3 spsk sesamfrø
Paprikadressing
 • 1 dl creme fraiche
 • 1 spsk. tomatpuré
 • 1-2 tsk. paprika
 • 1 fed hvidløg (Kan udelades)
 • salt og peber
Salaten
 • 300 gram blandet bladsalat, hjertesalat, spinatblade eller tilsvarende
 • 1 stor snackpeber
 • 75 gram feta- eller salatost
Sådan gør du:
Sådan laver du de små frikadeller
 1. Bland hakket kalv- og svinekød med æg, fintsnittet løg, bouillon, salt og peber.
 2. Rør frikadellefarsen grundigt igennem med håndkraft eller en grydeske. Lad frikadellefarsen trække 5 minutter. Ventetiden kan bruges på at lave dressing og salaten.
 3. Giv en eller to pander høj varme(så alle frikadellerne kan steget i en omgang), og lad smørret smelte.
 4. Mens smørret smelter, formes de små frikadeller med en spiseske, og lægges ned i det varme smør på panden.
 5. Steg frikadellerne ved høj varme i cirka 3-4 minutter på hver side.
 6. Tag frikadellerne af panden, pak dem ind i stanniol, og lad dem hvile i 5 min inden servering (dette trick gør dine frikadeller super saftige - prøv det).
Sådan laver du paprikadressingen
 1. Bland creme fraiche, tomatpuré, paprika, presset hvidløg, salt og peber i en skål, og rør det hele godt sammen. Smag til med salt.
Sådan laver du den salaten
 1. Skyl og salaten og snit peberfrugten i tynde skiver.
 2. Bland peberfrugten med den skyllede salat, og anret begge dele på en tallerken.
 3. Tilføj en god spiseskefuld paprikadressing, et passende antal små frikadeller med sesam. Top af med sesamfrø.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

 

Please enter your comment!
Please enter your name here