Smagfuld avocadosalat med store rejer og smilende æg – Nem favorit

Smagfuld avocadosalat med store rejer og smilende æg - Low-Carb/LCHF
Smagfuld avocadosalat med store rejer og smilende æg - Low-Carb/LCHF

2 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB | KETOGENIC

Nemt, smagfuldt og mættende måltid…

Her får du en anretning der er en ren fryd for dine øjne, smagsløg og mave. Jeg er så vild med dette simple måltid, at jeg stort set ville kunne spise det, hver eneste dag året rundt.

TIP 1! Opskriften her kan du uden problemer have med i en madpakkeboks og nyde med en gaffel, når du er på farten.

TIP 2! Du kan med fordel røre en lækker omgang dildcreme sammen og servere til denne anretning, det smager altid himmelsk.

TIP 3! Jeg har flere gange anvendt nedenstående opskrift som forret. Jeg har blot delt nedenstående opskrift imellem 4-6 personer i nogle mindre firkantede skåle ala den type skål, som du kan se i opskriften på mine “Crispies“, som du finder opskriften på her:

Super sprøde “Crispies” – Squashchips med havsalt og friskkværnet peber   

Pssst… De kvikke af jer har helt sikkert opdaget, at denne opskrift skal bære etiketten #SUNDFASTFOOD, grundet dens korte totaltid på kun 15 minutter 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smagfuld avocadosalat med store rejer og smilende æg - Low-Carb/LCHF
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 2-3 æg
  • 200 gram rejer (hvis frosne, så tø dem op evt. under rindende vand)
  • 1 avocado
  • 1 lime (saften herfra)
  • 2 tomater
  • 1 rød peberfrugt
  • ¼ iceberg eller tilsvarende af andet salat
  • 2 drys solsikkekerner
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • evt en dusk frisk persille
Tilberedning
  1. Tag en gryde, fyld 1 cm vand i gryden, læg æggene i gryden og giv den høj varme.
  2. Når vandet koger, skrues der ned på middel varme, og tiden sættes til 7 minutter.
  3. Mens æggene koger, skylles og snittes salat, tomat og peberfrugt. Avocadoerne halveres, stenene fjernes og avocadokødet tages forsigtigt ud med en stor ske. Skær avocadokødet i 3-4 både per halvdel.
  4. På to store tallerkener og anrettes snittet salat, avocado, peberfugt, tomat og rejer.
  5. Når æggene er færdige, skylles de under rindende koldt vand, pilles og skæres i både.
  6. Anret bådene af de smilende æg på tallerkenerne, drys med solsikkekerner og evt. en dusk frisk persille.
  7. Halver limen og pres saften fra en ½ lime ud over hver tallerken. Krydr med salt og peber.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here