Smagfuld avocadosalat med store rejer og smilende æg » Nem opskrift

Smagfuld avocadosalat med store rejer og smilende æg » Nem opskrift
Smagfuld avocadosalat med store rejer og smilende æg » Nem opskrift

Nem og lækker avocadosalat med æg og rejer

Prøv opskriften på den nemme, smagfulde og mættende avocadosalat med store rejer og smilende æg » Nyd en lækker opskriftfavorit

Jeg er helt vild med simple måltider som det her, og jeg kan stort set spise sådan nogle anretninger, hver eneste dag året rundt. Anretningen er en ren fryd for dine øjne, smagsløg og mave.

TIP 1! Opskriften kan uden problemer medbringes i en madpakkeboks, og nydes med en gaffel, når du er på farten.

TIP 2! Du kan med fordel røre en lækker omgang dildcreme sammen, og servere den til anretningen, det smager altid himmelsk. Lad dig inspirere af opskriften på dildcreme i opskriften her.

TIP 3! Jeg har flere gange anvendt nedenstående opskrift som forret. Typisk har jeg delt nedenstående opskrift imellem 4-6 personer i nogle mindre skåle. Prøv det af…

Pssst… Opskriften er også god på travle dage, hvor du stadigvæk ønsker et velsammensat måltid. Opskriften kan nemlig laves klar på kun 15 minutter.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smagfuld avocadosalat med store rejer og smilende æg » Nem opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 2-3 æg
  • 200 gram rejer (hvis frosne, så tø dem op evt. under rindende vand)
  • ½ - 1 avocado
  • 1 lime eller citron (saften herfra)
  • 2 tomater
  • 1 rød peberfrugt
  • ¼ iceberg, spidskål eller andet salat
  • 2 tsk solsikkekerner
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk sort peber
  • 1 dusk frisk persille, dild eller purløg (kan undlades)
Sådan gør du:
  1. Fyld cirka 1 centimeter vand i bunden af en gryde. Læg æggene i gryden, og bring vandet i kog ved høj varme.
  2. Når vandet koger, skruer du ned til middel varme, og sætter tiden på 7 minutter.
  3. Mens æggene koger, skylles og snittes salat, tomat og peberfrugt.
  4. Avocadoerne halveres, stenene fjernes og avocadokødet tages forsigtigt ud med en stor ske. Skær avocadokødet i 3-4 både per halvdel.
  5. På to store tallerkener og anrettes snittet salat, avocado, peberfugt, tomat og rejer.
  6. Når æggene er færdige, skylles de under rindende koldt vand, pilles og skæres i både.
  7. Anret bådene af de smilende æg på tallerkenerne, drys med solsikkekerner og evt. en dusk frisk persille.
  8. Halver limen og pres saften fra en ½ lime ud over hver tallerken. Krydr med salt og peber.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here