Smørstegte lime-rødspættefileter med broccolifritter og gratineret blomkål

Smørstegte lime-rødspættefileter med broccolifritter og gratineret blomkål
Smørstegte lime-rødspættefileter med broccolifritter og gratineret blomkål

Prøv de lækre lime-rødspættefileter med grønt

Her får du opskriften på smørstegte lime-rødspættefileter med sprøde broccolifritter og gratineret blomkål » en favorit fiskeopskrift

Hvis du gerne vil forkæle dine smagsløg, din gane og din mave, så er du simpelthen nød til at prøve smørstegte lime-rødspættefileter – opskriften her smager himmelsk 🙂

Har du inviteret gæster, så har du en skøn gæsteret her? Antaget at gæsterne kan lide fisk, så vil de helt sikkert elske dig som vært, når du disker op med et sund, nærende og yderst velsmagende måltid som dette.

På nuværende tidspunkt, er ingen vidst i tvivl om, at smørstegte lime-rødspættefileter er en personligt favorit hjemme hos mig.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smørstegte lime-rødspættefileter med broccolifritter og gratineret blomkål
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Smørstegte rødspættefileter
 • 600-800 gram rødspættefileter
 • 2 lime
 • 25 gram smør til stegning
 • 1 tsk salt
 • Friskkværnet sort peber
Smørbagte broccolifritter
 • 1 stort broccoli (500 gram)
 • 30 gram smør
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk friskkværnet sort peber
Ostegratineret dampet blomkål
 • 1 blomkål
 • 3 spsk pikantflødeost
 • 50 gram revet ost
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du smørbagte broccolifritter
 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 2. Skyl broccolihovedet og snit alle broccolibuketterne af langs med stokken.
 3. Flæk alle broccolibuketterne i tre til fire dele fra bunden og op mod blomsten.
 4. Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel de flækkede broccolibuketter på bagepapiret.
 5. Smelt smørret i en kasserolle eller i en skål i mikroovnen (det tager typisk omkring 20-30 sekunder)
 6. Med en madpensel fordeles det smeltede smør ud over broccolifritterne. Krydr broccolifritterne med et godt skud havsalt og friskkværnet sort peber.
 7. Bag broccolifritterne i den forvarmede ovn i 20-25 minutter.
 8. Når broccolifritterne er gyldne, og broccoliblomsten en kende mørkere, er broccolifritterne klar til servering.
Sådan laver du ostegratineret dampet blomkål
 1. Skyl og skær blomkålsbuketterne ud i mindre buketter.
 2. Tag en gryde og fyld den med 2-3 cm vand. Kog/damp blomkålsbuketterne i 8 minutter, hvorefter vandet hældes fra og blomkålsbuketterne lægges i et ildfast fad, med stokken ned af og blomsten op ad.
 3. Fordel pikantflødeosten over blomkålsbuketterne. Krydr med hav- eller stensalt og friskkværnet sort peber. Fordel det revne ost i et jævnt lag, ud over blomkålen.
 4. Stil det ildfaste fad i ovnen på den nederste bageplade, og lad osten på blomkålen gratinere i 10-15 minutter, sammen med broccolifritterne. Når osten er gylden og fin, tages fadet ud af ovnen og serveres.
Sådan laver du smørstegte rødspættefileter
 1. Halver den ene lime og pres saften ud over rødspættefileterne. Lad fisken marinere i limesaften.
 2. OBS: 10 minutter inden broccolifritterne og den ostegratinerede blomkål er færdig, påbegyndes smørstegningen af de limemarinerede rødspættefileter.
 3. Tag en stor pande og smelt smørret. Læg fiskene på panden, og lynsteg fiskene i cirka 1 minut per side ved høj varme. Stegetiden kan variere en smule, alt afhængigt af tykkelsen på fileterne.
 4. Tildæk evt. de færdige rødspættefileter med stanniol, så de holder sig varme, mens resten tilberedes. Du kan også vælge at tage en ekstra pande i brug, hvis du gerne vil have rødspættefileterne tilberedt hurtigere.
 5. Krydr de smørstegte rødspættefileter salt og friskkværnet sort peber og server med bådskåret lime.

Madopskriften passer til kostretningerne

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here