Æggewrap ala Tortilla/Burrito med saftig kylling, salat og broccoli med smør

Æggewrap ala Tortilla og Burrito med saftig kylling, salat og broccoli med smør
Æggewrap ala Tortilla og Burrito med saftig kylling, salat og broccoli med smør

Hvad siger du til en æggewrap ala tortilla/burrito?

Prøv min lækre opskrift på æggewrap ala Tortilla/Burrito med saftig kylling, salat og broccoli med smør » Mundvandsprovokerende mad

Efter at have forsøgt mig med mange forskellige varianter at æggewrap ala tortillas og burittos, er denne opskrift et godt bud på en favorit. Jeg skal hilse og sige, at ikke alle udgaverne blev lige gode, og en “madpandekage” skal jo helst hænge sammen.

De her æggewraps ala tortillas/burritos er nemme at lave, og så er de elastiske nok til, at de kan rulles omkring fyldet.

Broccolien kan fint undlades, men ønsker du mere grønt i måltidet, så smager dampet broccoli med smør og havsalt skønt. Kan smørklatten undværes? Ja, helt bestemt, men med smeltet smør og et drys havsalt, smager dampet broccoli helt fantastisk.

 

Nu sidder de slankebevidste typer og tænker:

“Jamen, smørklatten tilfører jo overflødige kalorier”. Ja, det er på sin vis korrekt, og du kan naturligvis undlade smørret, men en sund balance, skal findes gennem styring af sunde mængder – også når det gælder smør.

Arbejd målrettet med sunde mængder smør, lidt gør også en forskel. Og er du lidt af en smørtyv, så kan en gradvis reducering af smørmængder i høj grad hjælpe dig at reducere kalorier, opnå vægttab og få bedre styr på vægten. 

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Æggewrap ala Tortilla/Burrito med saftig kylling, salat og broccoli med smør
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Æggewraps ala tortilla/buritto (4 pandekager)
 • 8 æg
 • 4 tsk loppefrøskaller / psyllium husk (kan erstattes med hvedemel - ikke LCHF)
 • 1 tsk salt
 • 100 gram pikantost (til at smøre de færdige æggewraps med)
 • 20 gram smør (anvendes kun ved pandestegning)
Kyllingbrystfilet
 • 500 gram kyllingbrystfilet
 • + Dine favoritkrydderier (Jeg brugte salt, peber, paprika og en smule karry)
 • Smør til stegning
Den blandede salat (hvis ikke du køber en nem færdigkøbt snittet salat)
 • 4 små tomater
 • 10 cm agurk
 • ½ iceberg, spidskål eller andet salat
 • 1 stor snackpeber
 • 1 løg
 • 1 broccoli
 • evt. en smørklat til broccolien
Sådan gør du:
Sådan laver du dejen til dine æggewraps ala tortilla- og burritowraps (4 pandekager)
 1. Bland æg, loppefrøskaller(husk) og salt i en skål. Blend alle ingredienserne godt igennem til en lind dej. Dejens tykhed, kan evt. efterjusteres med en smule ekstra vand for tyndere eller husk for tykkere konsistens.
Sådan tilbereder du din æggewraps på en stegepande med smør
 1. Giv en stegepande en klat smør. Fordel dejen i et jævnt lag i smørret på den varme pande. Sørg for at have nok dej til at lave 4 æggewraps / madpandekager.
Sådan tilbereder du din æggewraps i ovnen (kalorielet tilberedning)
 1. Fordel dejen i et jævnt lag på bageplader beklædt med bagepapir, og bag dine æggewraps i ovnen i 20-25 minutter.
Sådan tilbereder du saftig kyllingbrystfilet på en stegepande
 1. Steg kyllingebrystfileterne gyldne, i smør, på en varm pande. Skru derefter ned på lavt blus. Tildæk gryden med låg eller stanniol og giv dem cirka 10 minutter, alt afhængigt af tykkelsen. Kyllingebrystfileterne er færdige, når kernetemperaturen er 61. Skær kyllingen i tynde skiver.
Sådan laver du dampet broccoli og en lækker blandet salat
 1. Rens og snit broccolien i buketter. Fyld en gryde med 1-2 cm vand, og damp broccolibuketterne i cirka 5 minutter.
 2. Mens broccolien dampes, snittes tomater, agurk, salat, snackpeber og løg i passende stykker.
 3. Smør pikantost på dine æggewraps / madpandekager, og fyld dem med den saftige kylling og den lækre blandede salat. Rul madpandekagen, og server den med dampet broccoli.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

2 KOMMENTARER

  • Godt set Stella.

   Jeg har rettet instruktionerne til. I denne opskrift på tortillas, skal der ikke revet ost – Beklager

   Jeg arbejder pt. på en opskrift, hvor revet ost indgår, derfor denne forvirring 😉

   Ha’ det fantastisk

Please enter your comment!
Please enter your name here