Smørstegte grøntsagsrösti med revet ost

Grøntsagsrösti med revet ost
Grøntsagsrösti med revet ost

4 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  25min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Jeg savner på ingen måde almindelige kartoffelrösti. I stedet foretrækker jeg, denne lækre LCHF opskrift på smagfulde grøntsagsrösti. De er nemme at lave og kan modificeres på et utal af måder, hvis du har mod på at prøve dig frem.

TIP: Tænk dine måltider på en anderledes måde og få spist flere grøntsager ind i din kost. Sig til dig selv: “Jeg vil lave “grøntsagsvariant” med “kød” og “grøntsagsvariant”. Et konkret eksempel er:  “Jeg vil lave dampet blomkål med ribbensteg og grøntsagsrösti”.

Til at starte med, kan det lyde lidt flat, men det får dig til at tænke kreativt, leve sundere og undgå den kulhydratmængde, der ofte optager plads på tallerkenen. Grøntsagsrösti, er et fantastisk bud på et sund tilbehør

5 from 1 reviews
Grøntsagsrösti med revet ost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 400 - 500 g Blomkål
  • 1 Gulerod
  • 100 g revet Ost
  • 1 Løg
  • 1 fed Hvidløg
  • 2 - 3 Æg
  • 50 g Smør
  • 1½ spsk loppefrøskaller
  • Salt og peber
Tilberedning
  1. Snit, riv, blomkål, gulerod, løg og hvidløg. Jeg brugte min foodprocessor(Klart det nemmeste og hurtigste)
  2. Bland alle de revne ingredienser med revet ost, æg, loppefrøskaller, salt og peber. Du kan tilberede dine grøntsagsrösti på to måder. Enten i smeltet smør på en pande ved middel til høj varme eller bage dem på en bageplade i ovnen.
  3. Form dine grøntsagsrösti i det smeltede smør på panden eller på bagepladen.
  4. Steges dine grøntsagsrösti, skal de have omkring 5 - 8 minutter på, hver side. Bager du dine grøntsagsrösti i ovnen, skal de bages i ca. 30 minutter.

Nu er dine grøntsagsrösti klar til servering – velbekomme.

 

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få flere tips og tricks til en smartere, sundere og bedre livsstil

“Synes godt om” UPGRADED på Facebook

Jeg vil blive super glad, hvis du hjælper med at sprede det gode budskab om UPGRADED!

Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får genveje til øget produktivitet, smagfulde opskrifter på rigtig mad, tips og tricks til optimeret fedtforbrænding og smartere motion direkte i din indbakke
[mc4wp_form id=”1719″]

På forhånd – 1000 tak for opbakningen!

Johnny Christensen og Team UPGRADED

2 KOMMENTARER

    • Hej Lea, loppefrøskaller er fibre, som suger væske til sig… Det er imidlertid den effekt, du er nødt til at gøre brug af, for at få en sammenhæng i dine rösti. Det vil også sige at hvis ikke du benytter loppefrøskaller, er du nødt til at bruge anden for for binder, fx pofiber, kokosmel… Jeg er sikker på du lykkes med dine grøntsagsrøsti, når du får det sidste lille trick på plads, for opskriften hænger fint sammen i min køkken 🙂 Ha’ det skønt Lea

Please enter your comment!
Please enter your name here