Smørstegte grøntsagsrösti med, hvidløg og revet ost

Grøntsagsrösti med revet ost
Grøntsagsrösti med revet ost

Prøv grøntsagsrösti med, hvidløg og revet ost

Her er en nem, sund og lækker tilbehørsopskrift på grøntsagsrösti med hvidløg og revet ost. Gør madtilbehøret sundere med grøntsager

Vi kender alle sammen helt almindelige kartoffelrösti, men har du nogensinde prøvet rösti lavet på andre grøntsager? De nemme grøntsagsrösti kan modificeres på et utal af måder, med lige præcis de grøntsager, du personligt holder mest af.

Opbyg et grønnere mad-mindset

Tænk dine måltider på en anderledes måde, så du får spist flere grøntsager i dine måltider. Udfordr dine almindelige tanker, og tag udgangspunkt i noget grønt tilbehør, fremfor at glemme grøntsagstilbehøret.

Et konkret eksempel på et måltid, der har grøntsager som omdrejningspunkt er fx, når du laver dampet blomkål med ribbensteg og grøntsagsrösti.

Det kan være 117 andre kombinationer, men glemmer vi kalorielette grøntsager for ofte, kan det nemt betyde mere energitæt tilbehør og flere overflødige kilo på sidebenene.

Til at starte med, kan det virke akavet, men med tiden vil et grønnere mad-mindset blive mere kreativt, og hjælpe dig til at leve sundere. Nu har du i hvert fald opskriften på de her lækre grøntsagsrösti, som er et fantastisk bud på et sund madtilbehør.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Grøntsagsrösti med revet ost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
 • 500 gram blomkål (et almindeligt blomkålshoved)
 • 1 gulerod
 • 50 gram revet mozzarellaost
 • 1 stort løg
 • 1-2 fed hvidløg
 • 3-4 æg
 • 25 gram smør til stegning
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk peber
Sådan gør du:
 1. Snit, riv, blomkål, gulerod, løg og hvidløg. Jeg brugte min foodprocessor(Klart det nemmeste og hurtigste)
 2. Bland alle de revne ingredienser med revet ost, æg, salt og peber. Smelt smørret på en pande ved middel til høj varme. Form dine grøntsagsrösti med hænderne. En del af grøntsagernes væde presses ud i processen. Steg herefter grøntsagsröstiene i det smeltede smør på panden.
 3. Alternativt for færre kalorier(uden smør), kan du forme dine grøntsagsrösti på en bageplade, og bage dem i ovnen i 25-30 minutter ved 200 grader varmluft.
 4. Steges dine grøntsagsrösti, skal de have omkring 5 - 8 minutter på, hver side.

 

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

2 KOMMENTARER

  • Hej Lea, loppefrøskaller er fibre, som suger væske til sig… Det er imidlertid den effekt, du er nødt til at gøre brug af, for at få en sammenhæng i dine rösti. Det vil også sige at hvis ikke du benytter loppefrøskaller, er du nødt til at bruge anden for for binder, fx pofiber, kokosmel… Jeg er sikker på du lykkes med dine grøntsagsrøsti, når du får det sidste lille trick på plads, for opskriften hænger fint sammen i min køkken 🙂 Ha’ det skønt Lea

Please enter your comment!
Please enter your name here