Smørstegte hakkebøffer med ost og spejlæg på bund af sprød salat

Smørstegte hakkebøffer med ost og spejlæg på bund af sprød salat
Smørstegte hakkebøffer med ost og spejlæg på bund af sprød salat

2-4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  25min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Er der noget som hakkedrenge med ost og spejlæg?

Det er en sand klassiker, vi har fat i her, og den går du ikke galt i byen med.

Jeg synes smørstegte hakkedrenge med ost og spejlæg smager fabelagtigt. En ting jeg vil love dig, er at du med opskriften her, får et smagfuldt måltid, som mætter dig både godt, behageligt og længe.

Et enkelt måltid, som kan laves kvikt, hvis du har hænderne skruet ordentligt på 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smørstegte hakkebøffer med ost og spejlæg på bund af sprød salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-4
 
Ingredienser
Smørstegte hakkebøffer
  • 500 gram hakket oksefars
  • 1 løg
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • 1 god klat smør til stegning
Sprød bund af salat
  • ½ løg
  • 10 cm agurk
  • 2 tomater
  • 2 håndfulde bladsalat
  • Ekstra jomfru olivenolie
Resten
  • 4 æg
  • 4 skiver ost eller tilsvarende i revet ost efter eget valg
Tilberedning
Smørstegte hakkebøffer
  1. Skræl og snit løget fint.
  2. Bland løg med oksefars, salt og peber. Form 4-5 hakkebøffer af oksefarsen.
  3. Fat en stor pande og lad smøret smelte ved høj varme. Når smøret er smeltet, brunes hakkebøfferne af på begge sider. Skru herefter ned på middel til lav varme, og lad hakkebøfferne hygge sig mens du gør salaten klar.
  4. Tag bøfferne af panden og læg dem i stanniol, når de har fået ca 5-7 minutter på hver side, alt afhængig af tykkelsen.
Salaten
  1. Skræl og snit løget. Skær løget i skiver og tryk løgringene fra hinanden.
  2. Snit agurk og tomat og anret det med bladsalat og løgringe på to tallerkener.
Spejlæg og anretning
  1. Når hakkebøfferne er taget af panden, slås æggene ud i smøret på panden, tildæk med låg eller stanniol og giv spejlæggene 4-5 minutter ved middel til høj varme.
  2. Når spejlæggene er færdige, anrettes bøfferne på salaten. Læg så osten på hakkebøfferne og top af med et spejlæg ovenpå osten. Krydr med salt og peber.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here