Smørstegte hakkebøffer med ost og spejlæg på bund af sprød salat

Smørstegte hakkebøffer med ost og spejlæg på bund af sprød salat
Smørstegte hakkebøffer med ost og spejlæg på bund af sprød salat

2-4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  25min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Klassisk favorit…

Det er en sand klassiker, vi har fat i her, og den går du ikke galt i byen med.

Jeg synes smørstegte hakkedrenge med ost og spejlæg smager fabelagtigt. En ting jeg vil love dig, er at du med opskriften her, får et smagfuldt måltid, som mætter dig både godt, behageligt og længe.

Et enkelt måltid, som kan laves kvikt, hvis du har hænderne skruet ordentligt på 😉

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smørstegte hakkebøffer med ost og spejlæg på bund af sprød salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Smørstegte hakkebøffer
  • 600 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sot peber
  • + evt. andre favoritkrydderier
  • 1 smule fedtstof fx smør (Brug evt. slip-let pande, og spar kalorier)
Sprød bund af salat
  • ½ løg
  • 10 cm agurk
  • 2 tomater
  • 2 håndfulde bladsalat
Resten
  • 4 æg
  • 4 skiver ost eller tilsvarende i revet ost efter eget valg
Sådan gør du:
Smørstegte hakkebøffer
  1. Skræl og snit løget fint.
  2. Bland løg med oksefars, bouillon, salt og peber. Form 4-5 hakkebøffer af oksefarsen.
  3. Fat en stor pande og lad smøret smelte ved høj varme. Når smøret er smeltet, brunes hakkebøfferne af på begge sider. Skru herefter ned på middel til lav varme, og lad hakkebøfferne hygge sig mens du gør salaten klar.
  4. Tag bøfferne af panden og læg dem i stanniol, når de har fået ca 5-7 minutter på hver side, alt afhængig af tykkelsen.
Salaten
  1. Skræl og snit løget. Skær løget i skiver og tryk løgringene fra hinanden.
  2. Snit agurk og tomat og anret det med bladsalat og løgringe på to tallerkener.
Spejlæg og anretning
  1. Når hakkebøfferne er taget af panden, slås æggene ud i smøret på panden, tildæk med låg eller stanniol og giv spejlæggene 4-5 minutter ved middel til høj varme.
  2. Når spejlæggene er færdige, anrettes bøfferne på salaten. Læg så osten på hakkebøfferne og top af med et spejlæg ovenpå osten. Krydr med salt og peber.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here