Spænder du selv ben for kroppen og livet, du drømmer om?

Spænder du ben for dig selv og et bedre liv? Måske er løsningen her
Spænder du ben for dig selv og et bedre liv? Måske er løsningen her

Dine høje krav til dig selv, kan blive din hæmsko…

Vores standarder og krav til os selv kan nemt blive en begrænsning. Ofte kan hjælpe os selv, ved at justere en smule på de historier, vi fortæller os selv.

Det er super fint at være ambitiøs, men vi skal passe på med at være overambitiøse, for det kan nemt give bagslag og spænde ben for os.

Fortæller du fx dig selv, at du skal træne 7 dage om ugen, og at en løbetur skal være på mindst 10 km, så har du formentligt slået et større brød op, end du formår at bage. Dette kan nemt resulterer i endnu en fiasko, og et liv i status quo.

Take Away 1: Små konsistente indsatser er bedre end få store, vi ikke kan holde ved.

Til dig der endnu ikke har opnået den succes, du drømmer om – Lad mig bøje det i neon! Start fx med så lidt som en enkelt armbøjning hver morgen, når du står op. Efter nogle uger så tager du to, og så tre osv. Sådan kan du træner vanen morgenmotion!

Take Away 2: Opbyg først vanen, og skru gradvist op for omfanget.

Følg i øvrigt med, og lad dig inspirere af mine mange daglige tips og ideer til at styrke din motivation, skabe bedre vaner og designe livet, du ønsker gennem stories og opslag på min Instagram profil, Facebook side og her på UPGRADED.dk.

 

Juster dit mindset, og fasthold de gode vaner…

For flere år siden trænede jeg i fitnesscenter, men følte der gik for meget tid med transport frem og tilbage, og det ramte min motivation og motionsvane. Derfor investerede jeg i et par håndvægte og en bænk, så træningen kunne klares hjemme i stedet.

Jeg fastholdte min gode motionsvane i det tidsbesparende aspekt, og ved at klare en god og effektiv træning hjemme. Siden hen har jeg gradvist investeret i mere udstyr bl.a. vægtstænger, håndvægte, træningsbænk, træk-station og pull-up stang.

Da jeg nu tilbyder personlig coaching og producerer inspirationsvideoer, har jeg investeret i et mindre, men særdeles effektivt træningslokale, hvor jeg selvsagt træner, og producerer en del af mine inspirationsvideoer og benytter ifbm. coaching af klienter.

Take Away 3: Vi kan selv skabe motiverende rammer, der fastholder vores gode vaner.

Take Away 4: Sammenlign ikke andres kapitel 10 med dit kapitel 1. Vær tålmodig!

 

Tak fordi du læste med – Gå ud og gør livet bedre!

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here