SPÆNDER DU SELV BEN FOR DINE MÅL OM ET BEDRE LIV?

SPÆNDER DU SELV BEN FOR DINE MÅL OM ET BEDRE LIV?
SPÆNDER DU SELV BEN FOR DINE MÅL OM ET BEDRE LIV?

SPÆNDER DU BEN FOR DIG SELV

Dine (alt for) høje krav og forventninger til dig selv, kan nemt spænde ben og blive en hæmsko for, at nå dine mål om at skabe et bedre liv!

Vores standarder og krav til os selv kan nemt blive selvskabte begrænsninger, der reelt ikke hjælper med hæmmer os på vejen mod vores mål, ønsker og drømme i livet. Ofte kan vi hjælpe os selv, ved at justere blot en smule på de historier, vi fortæller os selv.

Det er fint at være ambitiøs, men bliver vi for overambitiøse, måske fordi vi tror at det er det eneste rigtige, kan det nemt give bagslag og spænde ben for vore vedholdenhed.

Fortæller du fx dig selv, at “det rigtige” er, at du skal træne 7 dage om ugen, samt at løbeture altid skal være mindst 10 km lange for at gøre en forskel, så har du formentligt slået et større brød op, end du formår at bage – og holde ved på lidt længere bane.

Umiddelbart kan et højt niveau lyde som resultatskabende, men formår vi ikke at holde fast ved vores indsatser, så bliver resultaterne uholdbare. Dine overambitiøse forventninger kan ende med at blive kontraproduktive, og lede til flere fiasko, fremfor succeser.

SE OGSÅ: SÅDAN SKABER OG FASTHOLDER DU NYE AKTIVITETSVANER

 

Lad os kigge på to vigtige Take-Aways

Take-Away 1: Små konsistente indsatser er bedre end få store, du ikke kan holde ved.

Til dig der endnu ikke har opnået den succes, du drømmer om, så lad mig bøje det i neon! Start fx med så lidt som en enkelt armbøjning hver morgen, når du står op. Efter nogle uger så tager du to, og så tre osv.

På den måde optræner du morgenmotion som vane på en holdbar måde.

Take Away 2: Opbyg først vanen, og skru gradvist op for omfanget.

Følg i øvrigt med, og lad dig inspirere af mine mange daglige tips og ideer til at styrke din motivation, skabe bedre vaner og designe livet, du ønsker gennem stories og opslag på min Instagram profil, Facebook side og her på LEVBEDRE.dk.

LÆR MERE: I MINE MERE END 300 MOTIVERENDE PEPTALKS HER

LÆS MERE: I MINE MERE END 200 INSPIRERENDE ARTIKLER HER

 

Juster dit mindset, og fasthold de gode vaner…

For flere år siden trænede jeg i fitnesscenter, men følte der gik for meget tid med transport frem og tilbage, og det ramte min motivation og motionsvane. Derfor investerede jeg i et par justerbare håndvægte og en mavetræningsbænk, så jeg kunne hjemmetræne.

MIT FØRSTE LEVBEDRE.DK HOME GYM
MIT FØRSTE LEVBEDRE.DK HOME GYM

Jeg fastholdte min gode motionsvane i det tidsbesparende aspekt, ved at klare en god og effektiv hjemmetræning i stedet. Siden hen har jeg gradvist investeret i mere udstyr bl.a. vægtstænger, håndvægte, træningsbænk, træk-station og pull-up stang.

Først beviste jeg overfor mig selv, at jeg formåede at fastholde træningsvanen i mine nye hjemlige rammer, herefter optimerede jeg træningsvanen og udvidede med træningsudstyr.

Jeg brugte mine indkøb af nye træningsfaciliteter som selvforstærkende og motiverende belønninger for min evne til at fastholde træningsvanerne. Havde jeg belønnet hver god træning med 1 liter flødeis, havde det på mange måder være kontraproduktivt i stedet.

SE OGSÅ: HACK DIG TIL BEDRE VANER MED “TEMPTATION BUNDELING”

MIT LEVBEDRE.DK HOME GYM 2023
MIT LEVBEDRE.DK HOME GYM 2023

Da jeg nu tilbyder personlige forløb og producerer inspirationsvideoer, har jeg investeret i et mindre, men særdeles effektivt træningslokale. Her træner og producerer jeg en hel del af mine inspirationsvideoer til dig, og benytter flittigt i forbindelse med mine klientforløb.

Take Away 3: Vi kan selv skabe motiverende rammer, der fastholder vores gode vaner.

Take Away 4: Sammenlign ikke andres kapitel 10 med dit kapitel 1. Vær tålmodig!

SE OGSÅ: FØLER DU SLET IKKE DER SKER NOK FREMSKRIDT?

 

SKAB ET BEDRE LIV – ÈT SRKIDT AD GANGEN!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her