Spænder du selv ben for kroppen og livet, du drømmer om?

Spænder du ben for dig selv og et bedre liv? Måske er løsningen her
Spænder du ben for dig selv og et bedre liv? Måske er løsningen her

Dine høje krav til dig selv, kan blive din hæmsko…

Vores standarder og krav til os selv kan nemt blive en begrænsning. Ofte kan hjælpe os selv, ved at justere en smule på de historier, vi fortæller os selv.

Det er super fint at være ambitiøs, men vi skal passe på med at være overambitiøse, for det kan nemt give bagslag og spænde ben for os.

Fortæller du fx dig selv, at du skal træne 7 dage om ugen, og at en løbetur skal være på mindst 10 km, så har du formentligt slået et større brød op, end du formår at bage. Dette kan nemt resulterer i endnu en fiasko, og et liv i status quo.

Take Away 1: Små konsistente indsatser er bedre end få store, vi ikke kan holde ved.

Til dig der endnu ikke har opnået den succes, du drømmer om – Lad mig bøje det i neon! Start fx med så lidt som en enkelt armbøjning hver morgen, når du står op. Efter nogle uger så tager du to, og så tre osv. Sådan kan du træner vanen morgenmotion!

Take Away 2: Opbyg først vanen, og skru gradvist op for omfanget.

Følg i øvrigt med, og lad dig inspirere af mine mange daglige tips og ideer til at styrke din motivation, skabe bedre vaner og designe livet, du ønsker gennem stories og opslag på min Instagram profil, Facebook side og her på UPGRADED.dk.

 

Juster dit mindset, og fasthold de gode vaner…

For flere år siden trænede jeg i fitnesscenter, men følte der gik for meget tid med transport frem og tilbage, og det ramte min motivation og motionsvane. Derfor investerede jeg i et par håndvægte og en bænk, så træningen kunne klares hjemme i stedet.

Jeg fastholdte min gode motionsvane i det tidsbesparende aspekt, og ved at klare en god og effektiv træning hjemme. Siden hen har jeg gradvist investeret i mere udstyr bl.a. vægtstænger, håndvægte, træningsbænk, træk-station og pull-up stang.

Da jeg nu tilbyder personlig coaching og producerer inspirationsvideoer, har jeg investeret i et mindre, men særdeles effektivt træningslokale, hvor jeg selvsagt træner, og producerer en del af mine inspirationsvideoer og benytter ifbm. coaching af klienter.

Take Away 3: Vi kan selv skabe motiverende rammer, der fastholder vores gode vaner.

Take Away 4: Sammenlign ikke andres kapitel 10 med dit kapitel 1. Vær tålmodig!

 

Tak fordi du læste med – Gå ud og gør livet bedre!

 

SKAB EN KROP OG ET LIV DU ELSKER, mens du nyder processen! START HER

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here