Spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon-spinatsalat

Spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon-spinatsalat
Spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon-spinatsalat

Spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon

Prøv en saftig, nem og lækker burgeropskrift på spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon » Gudespise i burgerform…

Jeg kan slet ikke få armene ned, efter at have spist denne Portobello-burger.

I gennem længere tid havde jeg kigget på de flotte portobellosvampe på mine indkøbsture. Så en dag røg de flotte svampe i indkøbskurven, fordi jeg tænke på hvordan de flotte portobellosvampe mon ville fungere som burgerbolle-erstatning?

 

Jeg lavede en saftig burger med portobellosvampe som bolle

Burger-måltidet blev en kæmpe succes. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg anvender portobellosvampe som burgerboller. Er du gal, hvor er det en saftig og lækker oplevelse.

Konklusion: Her får du i den grad en burgeroplevelse, der er både er sundere, saftigere og mere velsmagende, end det de fleste burgerrestauranter kan præstere af give dig.

Tip! Hakkebøffer og portobellosvampe kan naturligvis tilberedes på grill. Giv blot både svampe og hakkebøffer 2-3 minutter på hver side med direkte varme, og resultatet bliver fantastisk.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon-spinatsalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 4 store portobellosvampe (cirka 300 gram)
  • 250 gram hakket oksekød
  • 100 gram revet mozzarellaost
  • 100 gram bacontern
  • 1 lille løg (kan udelades)
  • 1 tomat
  • ½ peberfrugt
  • 100 gram frisk spinat
  • 1 dl spicy tomatsovs / taco sauce eller tilsvarende færdigkøbt alternativ
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande, gerne en grillpande, og steg baconternene sprøde. Efter baconternene er stegt sprøde, tages de af panden, og baconfedtet efterlades tilbage på panden.
  2. Mens baconternene steges, snittes løget fint og blandes i en skål, med hakket oksefars, halvdelen af mozzarellaosten, salt og peber. Form herefter to store hakkebøffer af oksefarsen.
  3. Skyl portobellosvampene, og fjern stokken med en kniv. Steg portobellosvampe og hakkebøffer i cirka 2-3 minutter på hver side, ved høj varme i baconfedtet på panden.
  4. Når hakkebøfferne vendes, anbringes den resterende mozzarellaost på bøffernes færdigstegte side, således det smelter under resten af stegetiden.
  5. Skyl spinatbladene, skær tomaten i skiver, og snit peberfrugten i mindre stykker.
  6. Sammensæt til sidst dine burgere af portobellosvampe, spicy tomatsovs, hakkebøffer, tomatskiver og spinat. Server dine burgere med ekstra spinat, peberfrugt og sprøde bacontern.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here