Spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon-spinatsalat

Spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon-spinatsalat
Spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon-spinatsalat

2 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Et saftigt, nemt & lækkert måltid…

Jeg kan slet ikke få armene ned, efter at have spist denne skønne Portobello-burger.

I gennem længere tid har jeg kigget på de flotte portobellosvampe, på mine indkøbsture. Forleden dag røg de flotte svampe i indkøbskurven. Hvordan mon portobellosvampene ville fungere som burgerbolle-erstatning? Det ville jeg finde ude af…

Burger-måltidet blev en kæmpe succes. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg anvender portobellosvampe som burgerboller. Er du gal, hvor er det en saftig og lækker oplevelse.

Konklusion: Her får du i den grad en burgeroplevelse, der er både er sundere, saftigere og mere velsmagende, end det de fleste burgerrestauranter kan præstere af give dig.

Tip! Hakkebøffer og portobellosvampe kan naturligvis tilberedes på grill. Giv blot både svampe og hakkebøffer 2-3 minutter ved direkte varme, og resultatet bliver fantastisk.

Hvem vil du forkæle med denne lækre opskrift?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon-spinatsalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 4 store portobellosvampe (cirka 300 gram)
  • 250 gram hakket oksekød
  • 100 gram revet mozzarellaost
  • 100 gram bacontern
  • 1 lille løg (kan udelades)
  • 1 tomat
  • ½ peberfrugt
  • 100 gram frisk spinat
  • 1 dl spicy tomatsovs / taco sauce eller tilsvarende færdigkøbt alternativ
  • ½ tsk hav- eller stensalt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Grib en stor pande, gerne en grillpande, og steg baconternene sprøde. Efter baconternene er stegt sprøde, tages de af panden, og baconfedtet efterlades tilbage på panden.
  2. Mens baconternene steges, snittes løget fint og blandes i en skål, med hakket oksefars, halvdelen af mozzarellaosten, salt og peber. Form herefter to store hakkebøffer af oksefarsen.
  3. Skyl portobellosvampene, og fjern stokken med en kniv. Steg portobellosvampe og hakkebøffer i cirka 2-3 minutter på hver side, ved høj varme i baconfedtet på panden.
  4. Når hakkebøfferne vendes, anbringes den resterende mozzarellaost på bøffernes færdigstegte side, således det smelter under resten af stegetiden.
  5. Skyl spinatbladene, skær tomaten i skiver, og snit peberfrugten i mindre stykker.
  6. Sammensæt til sidst dine burgere af portobellosvampe, tomatsovs, hakkebøffer, tomatskiver og spinat. Server dine burgeremed ekstra spinat, peberfrugt, sprøde bacontern, havsalt, og evt. en god sjat ekstra jomfru olivenolie.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here