
Spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon
Prøv en saftig, nem og lækker burgeropskrift på spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon » Gudespise i burgerform…
Jeg kan slet ikke få armene ned, efter at have spist denne Portobello-burger.
I gennem længere tid havde jeg kigget på de flotte portobellosvampe på mine indkøbsture. Så en dag røg de flotte svampe i indkøbskurven, fordi jeg tænke på hvordan de flotte portobellosvampe mon ville fungere som burgerbolle-erstatning?
Jeg lavede en saftig burger med portobellosvampe som bolle
Burger-måltidet blev en kæmpe succes. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg anvender portobellosvampe som burgerboller. Er du gal, hvor er det en saftig og lækker oplevelse.
Konklusion: Her får du i den grad en burgeroplevelse, der er både er sundere, saftigere og mere velsmagende, end det de fleste burgerrestauranter kan præstere af give dig.
Tip! Hakkebøffer og portobellosvampe kan naturligvis tilberedes på grill. Giv blot både svampe og hakkebøffer 2-3 minutter på hver side med direkte varme, og resultatet bliver fantastisk.
Hvem vil du forkæle med denne lækre opskrift?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret…
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 4 store portobellosvampe (cirka 300 gram)
- 250 gram hakket oksekød
- 100 gram revet mozzarellaost
- 100 gram bacontern
- 1 lille løg (kan udelades)
- 1 tomat
- ½ peberfrugt
- 100 gram frisk spinat
- 1 dl spicy tomatsovs / taco sauce eller tilsvarende færdigkøbt alternativ
- ½ tsk hav- eller stensalt
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- Grib en stor pande, gerne en grillpande, og steg baconternene sprøde. Efter baconternene er stegt sprøde, tages de af panden, og baconfedtet efterlades tilbage på panden.
- Mens baconternene steges, snittes løget fint og blandes i en skål, med hakket oksefars, halvdelen af mozzarellaosten, salt og peber. Form herefter to store hakkebøffer af oksefarsen.
- Skyl portobellosvampene, og fjern stokken med en kniv. Steg portobellosvampe og hakkebøffer i cirka 2-3 minutter på hver side, ved høj varme i baconfedtet på panden.
- Når hakkebøfferne vendes, anbringes den resterende mozzarellaost på bøffernes færdigstegte side, således det smelter under resten af stegetiden.
- Skyl spinatbladene, skær tomaten i skiver, og snit peberfrugten i mindre stykker.
- Sammensæt til sidst dine burgere af portobellosvampe, tomatsovs, hakkebøffer, tomatskiver og spinat. Server dine burgeremed ekstra spinat, peberfrugt, sprøde bacontern, havsalt, og evt. en god sjat ekstra jomfru olivenolie.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –