SPIS DIG MÆT OG GLAD, MENS DU OPNÅR VARIGT VÆGTTAB

Spis dig mæt og glad i lækker mad, mens du opnår varigt vægttab
Spis dig mæt og glad i lækker mad, mens du opnår varigt vægttab

Mirakelkuren til varigt vægttab

Der findes desværre ingen mirakelkur til varigt vægttab, men der findes effektive vane- og livsstilsændringer til at få varigt vægttab

Dine nuværende kropslige og vægtmæssige resultater, er defineret af de mad-, motions- og livsstilsvaner, som du har haft frem til i dag. Ønsker et andet resultatet, end det du pt. har fx varigt vægttab, må du gøre noget andet, end det du har gjort frem til i dag.

Hvis varigt vægttab og vægtbalance er en prioritet hos dig, så giver det sandsynligvis mening, at du arbejder med at forbedre dine mad- og spisevaner i første omgang.

Nej, der findes ingen mirakelkur, men det betyder heller ikke, at du igen skal springe på den næste slanke- eller sultekur. Du kan sagtens lære at spise dig mæt og glad, imens du holder et kalorieunderskud og opnår varigt vægttab og vægtbalance.

SE OGSÅ: HAR DU STYR PÅ DIT VÆGTTABSMINDSET?

 

Få styr på dit vægttabsmindset

Husk: At vægttab og fedttab afgøres af 100% af, hvorvidt du er i kalorieunderskud, så det, at du “bare” spiser sundt, udløser i sig selv ikke vægttab og fedttab.

En god tommelfingerregel for vægttab er, at du centrerer flere af dagens måltider omkring magre proteiner og flere grøntsager, for at opnå den bedste mæthed pr. kalorie. Ved at bruge denne tommelfingerregel størstedelen af tiden, er du allerede nået langt.

Det tager tid, kræver tålmodighed og en smule kreativitet at ændre vaner, og spisevanerne er ingen undtagelse. Vi lever i et fedmefremmende samfund der gør det svær for mange at lykkes, MEN det er naturligvis også muligt for dig at få succes. 

Præcis det, har jeg hjulpet en tusindevis af skønne mennesker med i mere end 10 år.

SKAL JEG HJÆLPE DIG? BOOK EN GRATIS INTRO-SAMTALE MED MIG HER

 

Få styr på vægten og spisevanerne og opnå fx:

En eller flere af nedenstående punkter, kan måske afhjælpe noget af det, du pt “døjer” med, er generet af eller sygdomsmæssigt fejler. Tjek listen nedenfor – måske du drømmer om at opnå en eller flere af nedenstående? 

 • Stabilt og højere energiniveau gennem hele dagen
 • Renere hud
 • Bedre søvn
 • Mindre vand i kroppen
 • Mindre sukkertrang
 • Bedre appetitregulering
 • Bedre hormonbalance
 • Bedre humør og dermed færre humørsvingninger
 • Færre migræneanfald
 • Færre maveproblemer
 • Pænere og blødere hud
 • Færre muskel og ledsmerter
 • Bedre fordøjelse
 • Bedre immunforsvar
 • Bedre fertilitet
 • Lavere blodtryk
 • Bedre kolesterolprofil
 • Højere naturligt testosteron niveau
 • Større sexlyst

 

Sådan lærte jeg at spise flere grøntsager

Nu sidder du måske og tænker: “Grøntsagerne er sku ikke li’ mig…”

Sådan havde jeg det selv, da jeg besluttede mig for at få styr på mine spisevaner. Kunsten er, at starte i det små og bygge gradvist på, da for store ændringer næsten altid ender i overvældelse og endnu en fiasko i bagagen.

Gør “rejsen” behagelig, så du ønsker at fortsætte den – resten af livet. Min madlavning var tidligere farveløs, kedelig og trist. Grøntsager blev sjældent serveret, og jeg gjorde aldrig en indsats for at kræse om deres smag, tilberedning og visuelle udtryk.

Jeg vidste jo godt, at grøntsager var sunde, og jeg forsøgte også at spise mere grønt fra tid til anden. Men typisk “bare”, en efter min mening, røvkedelig standard salat lavet af tomat, agurk og iceberg.

Jeg har heldigvis lært nu, at grøntager kan smage helt fantastisk, og videoen nedenfor er til dig, der gerne være lære det samme.

SE HER: SPIS FLERE GRØNTSAGER OG BLIV MADMODIG, MENS DU TABER DIG

 

Bliv selvlært “Master Chef” – ét skridt ad gangen!

Jeg lærte mig selv at lave sundere og flottere mad ét skridt ad gangen. Jeg tilberedte mine grøntsager på et hav af spændende måder over en årrække, og min mad blev indbydende for både øjne, gane og mave til stor glæde for mig selv, min familie og mine gæster.

Nej, du behøver ikke stå timevis i køkkenet, der skal mindre til, end du tror.

Allerede efter 30 dage, hvor jeg prioriterede flere grøntsager og proteiner end tidligere, oplevede jeg bedre mæthed – typisk i 4-5 timer efter hvert hovedmåltid. I sig selv, gjorde min øgede mæthed det meget nemmere at få styr på vægten – uden at tælle kalorier.

Står vægten stille, indtager du kalorier tilsvarende din daglige forbrænding. Tager du på i vægt, indtager du flere kalorier, end du forbrænder dagligt. Oplever du vægttab, indtager du tilsvarende færre kalorier, end du dagligt forbrænder.

Kaloriebesættelse er usundt, mens kaloriebevidsthed er utrolig hjælpsomt. Bliv meget klogere på kalorier og dit personlige kaloriebehov dagligt via linket nedenfor.

SE OGSÅ: GRATIS kalorieberegner til vægttab, vægtbalance og vægtøgning

 

Sådan får du 100% garanti for vægttab

Indtag færre kalorier, end du forbrænder, så taber du dig. Den bedste slankestrategi er en kostsammensætning, der sikrer dig kalorieunderskud, men du er mæt og glad, får tilført nok (magre) proteiner, så din krop kan holde på muskelmassen, mens du taber dig.

3 metoder til at opnå en lavere fedtprocent og et holdbart vægttab:

1. Spis færre kalorier, end vi forbrænder (kostcentret tilgang)
2. Forbrænd flere kalorier, end vi spiser (motionscentreret tilgang)
3. Kombiner metoderne ovenfor, hvilket typisk er bedst for at få holdbare resultater.

Jeg har skrevet, filmet og produceret over 1000 sider på LEVBEDRE.DK, som kan inspirere dig til at tage styringen i dit liv, skabe holdbare vane- og livsstilsændringer og lære at lykkes bedre med at nå dine mål, ønsker og drømme i livet.

SE OGSÅ: MIN GAMEPLAN TIL VÆGTTAB OG EN LAVERE FEDTPROCENT

 

Skab et sundere, gladere og mere energifyldt liv

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her