Spis dig mæt, glad og tilfreds i god mad, mens fedtet smelter væk

Friskt, naturligt og nærende mad - Rigtig mad
Friskt, naturligt og nærende mad - Rigtig mad

Hvor er min næste mirakelkur?

Desværre findes der ikke nogen mirakelkur. Der findes derimod forskellige måder at sammensætte din mad på, så du både oplever at være mæt, glad og tilfreds dagen lang, alt imens du holder et moderat kalorieunderskud, hvorved dit fedttab bliver noget lettere.

Spis gerne flere mættende proteiner og en masse kalorielette grøntsager størstedelen af tiden. Hav dog in mente at fedttab skabes gennem kalorieunderskud, så selvom du spiser sundt, kan et fedttab udeblive, hvis mængden af kalorier fra maden er for stor.

Det tager tid, kræver tålmodighed og en smule kreativitet at ændre vores vaner, og vores spisevaner er ingen undtagelse. Vi lever i et fedmefremmende samfund der gør det svær for mange at få succes, MEN det er naturligvis også muligt for dig at få succes. 

Får du brug for en hjælpende hånd, så hjælper jeg dig gerne i et onlineforløb.

 

Her er nogle af de positive effekter, du kan opleve ved at forbedre  dine spisevaner:

 • Stabilt og højere energiniveau gennem hele dagen
 • Renere hud
 • Bedre søvn
 • Mindre vand i kroppen
 • Mindre sukkertrang
 • Bedre appetitregulering
 • Bedre hormonbalance
 • Bedre humør og dermed færre humørsvingninger
 • Færre migræneanfald
 • Færre maveproblemer
 • Pænere og blødere hud
 • Færre muskel og ledsmerter
 • Bedre fordøjelse
 • Bedre immunforsvar
 • Bedre fertilitet
 • Lavere blodtryk
 • Bedre kolesterolprofil
 • Højere naturligt testosteron niveau
 • Større sexlyst

Nu sidder du måske og tænker:“Grøntsagerne er sku ikke li’ mig…”

Sådan havde jeg det selv, da jeg besluttede mig for at ændre mine spisevaner til bedre. Kunsten er at starte i det små og bygge gradvist på. Min madlavning var ret kedelig og trist før i tiden. Grøntsager blev der aldrig kræset om – og de var derfor ret kedelige.

Jeg vidste jo godt at grøntsager var sunde, og tidligere forsøgte jeg da også at spise det fra tid til anden. Men at sidde med en kedelig salat lavet på tomat, agurk og iceberg, var den sikre vej til at hade at spise grøntsager. Nu ved jeg at grøntager kan være fantastiske!

I dag spiser jeg bunkevis af grøntsager og jeg elsker det…

Jeg lærte mig selv at lave bedre mad, og tilberede grøntsager på et hav af spændende måder. Min mad blev mere indbydende for både øjne, gane og mave, til stor glæde for mig selv, min familie og mine gæster.

Og nej, vi behøver ikke stå timevis i køkkenet. Ofte skal der mindre til end vi tror.

Allerede efter 30 dage hvor jeg prioriterede flere proteiner og grøntsager end tidligere, oplevede jeg bedre mæthed – typisk i 4-6 timer efter hvert hovedmåltid En anden positiv sideeffekt var at jeg oplevede fedttab helt ude at tælle kalorier.

Står vægten stille, indtager vi kalorier tilsvarende vores totale daglige forbrænding. Tager vi på i vægt, indtager vi flere kalorier end vi forbrænder i løbet af en dag. Jeg oplevede ikke at nødvendigheden af at tælle kalorier, men det kan være en god øvelse.

Du skal finde din egen successtrategi, og jeg hjælper dig gerne.

Hvad er successtrategien til et fedttab?

Den er sådan set ret enkel. Indtag mindre energi end du forbrænder, så taber du dig. Den bedste slankestrategi er derfor en kostsammensætning, der mætter dig godt, tilfører din krop tilpas med protein, og hjælper dig til nemmest at være i kalorieunderskud.

Lad dig inspirere til et sundere, gladere og mere energifyldt liv!

Jeg har selv været fed og energiforladt. Jeg knækkede koden, og fik skabt en bedre livsstil. Hvis jeg kan, så kan du også. Du skal muligvis bare have lidt støtte, hjælp eller coaching.

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here