Oliven-broccolisalat med tomater, cremet feta og græskarkerner

Oliven-broccolisalat med tomater, cremet feta og græskarkerner
Oliven-broccolisalat med tomater, cremet feta og græskarkerner

Oliven-broccolisalat

Fyr op for farverne med tilbehørsopskriften på oliven-broccolisalat med små tomater, cremet feta og græskarkerner » Nemt tilbehør

Jeg elsker det visuelle udtryk, som en dejlig blandet salat beriger øjnene med. Kedelige salater giver os sjældent lysten til at spise store mængder grøntsager.

Vil du have nogle salat-tips? Lav dine salater af friske og farverige grøntsager, og sørg for at anrette dine salater smukt på et fad. Jeg anvender altid fade i stedet for skåle, for det giver salaterne et langt flottere udtryk, når de bygges op et lag ad gangen.

Undlad at blande alle din salats elementer i en stor pærevælling. Det gør sjældent, hvis nogensinde, noget godt for det visuelle udtryk. De fleste af os spiser med øjnene først, og dernæst med kniv og gaffel, så et flot visuelt salatudtryk gør en forskel.

Tjek mine over 200 andre nemme, sunde og farverige salater ud via linket her, og lad dig inspirere til at lave dine helt egne nye varianter.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Oliven-broccolisalat med tomater, cremet feta og græskarkerner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1 broccoli
  • ½ icebergsalat
  • 1 glas mandelfyldte oliven
  • 10 småtomater
  • 1 gulerod
  • 50 gram fetaost / salatost / puckost
  • 1 spsk græskarkerner
Sådan gør du:
Sådan laver du en nem, sund og lækker oliven-broccolisalat som tilbehør
  1. Skyl og snit broccolien i små buketter. I en gryde med lidt vand dampes broccolien i 1-2 minutter, hvorefter den afkøles under rindende vand.
  2. Mens broccolien hygger sig, snittes icebergsalaten, guleroden skrælles og strimles og de små tomater deles i halve.
  3. Byg salaten op med snittet salat og strimlet gulerod i fadets bund. Oven på anrettes de afkølede broccolibuketter. Herefter fordeles de små tomater, de mandelfyldte oliven, cremet feta i tern og græskarkerner.
  4. Server evt. din farverige salat med en god hjemmerørt dressing eller en smagfuld færdigkøbt.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her