Oliven-broccolisalat med små tomater, cremet feta og græskarkerner

Oliven-broccolisalat med små tomater, cremet feta og græskarkerner
Oliven-broccolisalat med små tomater, cremet feta og græskarkerner

Prøv oliven-broccolisalat med fetaost som tilbehør

Fyr op for farverne med tilbehørsopskriften på oliven-broccolisalat med små tomater, cremet feta og græskarkerner » Nemt tilbehør

Jeg elsker det visuelle udtryk, som en dejlig blandet salat beriger øjnene med. Kedelige salater giver os sjældent lysten til at spise store mængder grøntsager.

Vil du have nogle salat-tips? Lav dine salater af friske og farverige grøntsager, og sørg for at anrette dine salater smukt på et fad. Jeg anvender altid fade i stedet for skåle, for det giver salaterne et langt flottere udtryk, når de bygges op et lag ad gangen.

Undlad at blande alle din salats elementer i en stor pærevælling. Det gør sjældent, hvis nogensinde, noget godt for det visuelle udtryk. De fleste af os spiser med øjnene først, og dernæst med kniv og gaffel, så et flot visuelt salatudtryk gør en forskel.

Tjek mine over 200 andre nemme, sunde og farverige salater ud via linket her, og lad dig inspirere til at lave dine helt egne nye varianter.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprød oliven-broccolisalat med små tomater, cremet feta og græskarkerner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1 broccoli
  • ½ icebergsalat
  • 1 glas mandelfyldte oliven
  • 10 småtomater
  • 1 gulerod
  • 50 gram fetaost / salatost / puckost
  • 1 spsk græskarkerner
Sådan gør du:
Sådan laver du en nem, sund og lækker oliven-broccolisalat som tilbehør
  1. Skyl og snit broccolien i små buketter. I en gryde med lidt vand dampes broccolien i 1-2 minutter, hvorefter den afkøles under rindende vand.
  2. Mens broccolien hygger sig, snittes icebergsalaten, guleroden skrælles og strimles og de små tomater deles i halve.
  3. Byg salaten op med snittet salat og strimlet gulerod i fadets bund. Oven på anrettes de afkølede broccolibuketter. Herefter fordeles de små tomater, de mandelfyldte oliven, cremet feta i tern og græskarkerner.
  4. Server evt. din farverige salat med en god hjemmerørt dressing eller en smagfuld færdigkøbt.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here