Sprød oliven-broccolisalat med små tomater, cremet feta og græskarkerner

4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB | VEGETAR

Fyr op for farverne med denne skønne salat 🙂

Jeg elsker det visuelle udtryk, som en dejlig blandet salat beriger øjnene med. Kedelige salater giver os sjældent lysten til at skovle en stor mængde af herlighederne indenbords.

Tip! Lav dine salater af friske og farverige råvarer, samt sørge for at anrette salaterne smukt. Jeg anvender altid fade istedet for skåle, således salaten kan bygges op i lag ovenpå hinanden.

Undlad at blande salatelementerne i en stor pærevælling. Det gør sjældent, hvis nogensinde, noget godt for det visuelle udtryk, og langt de fleste af os spiser med øjnene først, og dernæst med kniv og gaffel 🙂

Tjek de mange andre spændende salater her på UPGRADED.DK

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprød oliven-broccolisalat med små tomater, cremet feta og græskarkerner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1 broccoli
  • ½ icebergsalat
  • 1 glas mandelfyldte oliven
  • 10 småtomater
  • 1 gulerod
  • 150-200 gram fetaost / salatost / puckost
  • 1 spsk græskarkerner
  • Ekstra jomfru olivenolie
Tilberedning
  1. Skyl og snit broccolien i små buketter. I en gryde med lidt vand dampes broccolien i 1-2 minutter, hvorefter den afkøles under rendende vand.
  2. Mens broccolien hygger sig, snittes icebergsalaten, guleroden skrælles og strimles og de små tomater deles i halve.
  3. Byg salaten op med snittet salat og strimlet gulerod i fadets bund. Oven på anrettes de afkølede broccolibuketter. Herefter fordeles de små tomater, de mandelfyldte oliven, cremet feta i tern og græskarkerner.
  4. Server salaten med en lækker ekstra jomfru olivenolie

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here