Har du smagt spidskål med kødsovs?
Prøv min lette, lækre og lynhurtige opskrift på sprød spidskåls-“pasta” med smagfuld kødsovs, saltede peanuts og tomat
Vi har sikkert alle de dage, hvor vi har tid, energi og overskud til at bladre i de helt tunge kogebøger, og vi tør kaste os ud i selv de mest krævende opskrifter…
Men sådan er alle dage sjældent, og nogle er slet ikke fan af at stå i køkkenet, og i så fald er opskriften her noget for dig. Denne opskrift kræver nemlig præcis det modsatte af et sprudlende vildt overskud til madlavning.
Opskriften her er en af de opskrifter, jeg tidligere ledte i blinde efter, når hverdagens travlhed ramte vores familie, og det mest tiltalende er bare at trykke på den lokale pizzamands nummer, som meget belejligt ligger øverst i mobilens telefonbog.
SE OGSÅ: Spis McDonalds, Burger King, Pizza mm., MENS du opnår vægttab!
At have pizzamandens nummer kodet ind eller have fast foods bestillings apps klar på mobilen, er sjældent den bedste ide, hvis vi ønsker at reducere brugen af fast food. Vi gør det simpelthen for let at ‘falde i’ og for svært at undgå.
Gør uønskede vaner besværlige: Overvej at slette hele molevitten!
PRØV OGSÅ: Kyllingepizza med tomat, oksekød, pølse, peberfrugt og mozzarella
Opskriften her en af mine faster food opskrifter, fordi den kan laves klar hurtigere, end den tid det tager at beslutte, bestille og få leveret fast food til døren.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1 stort spidskål
- 600 gram hakket oksekød
- 1 dusk snittet frisk basilikum eller 2 tsk tørret
- 1 løg snittet fint
- 2 fed hvidløg (kan udelades)
- ½ liter tomatpassata, hakkede tomater eller Dolmio tomatsovs
- 50 gram flødeost pikant (undlades ved Paleo livsstil)
- 2 terninger oksebouillon
- Mild paprika
- Salt
- Friskkværnet sort peber
- evt. 1 knsp tørret chili, samt et par dråber kulør for farve
- 2-3 spsk saltede peanuts
- Giv en stor pande eller gryde høj varme, og brun det hakkede oksekød under kyndig omrøring.
- Når oksekødet er brunet af, tilføjes tomatsovs, basilikum, løg, hvidløg, flødeost og oksebouillon.
- Lad kødsovsen simre i 10 minutter ved middel varme, hvorefter kødsovsen smages til med salt, peber, paprika, samt evt. chili og et par dråber kulør.
- Riv spidskålet fint på et mandolinjern eller snit det fint med en kniv, og halver de små tomater.
- Server den snittet spidskål med kødsovs, og server livretten med saltede peanuts og snittede tomat.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]