Saltede mandler » Den nemmeste opskrift på saltristede mandler!

Sprøde saltristede mandler » Perfekt til salat og til lommesnacks på farten
Sprøde saltristede mandler » Perfekt til salat og til lommesnacks på farten

Har du smagt saltristede mandler?

Prøv min nemme opskrift på saltristede mandler, der både kan nydes som snack på farten og bruges som sprød topping i dine salater

Jeg laver gerne en dobbelt portion af mandlerne, så jeg altid har lidt ekstra saltristede mandler på lager. Gør gerne det samme, men vær OBS på, om du “snacker” for meget på saltmandlerne, for så kan de nemt være en benspænder for din vægtbalance.

SE OGSÅ: Spiser du (FOR) mange nødder? Kan de spænde ben for vægten!

Når jeg skal på farten, har jeg typisk “noget” fornuftigt med, hvis sulten skulle melde sig. Det kan fx være en lille pose med saltmandler, en proteinbar osv., der kan mætte mig, hvis sulten melder sig i situationer, hvor der ingen mad er eller blot et “dårligt” madudvalg.

Målet er at bøje sulten af på fornuftig vis, indtil jeg finder “rigtig” mad. 

SE OGSÅ: Sådan opnår du holdbart vægttab med proteinbarer og måltidsbarer

OBS: Nødder indeholder en del energi, og kan nemt blive en snackingvane der spænder ben for vægtbalancen. Kunsten er at nyde nødder i små mængder, som salattopping eller som et bedre madvalg på farten, og ikke lade nødderne blive en benspænder for vægten.

The poison is in the dose” – som så meget andet (“giften” ligger i doseringen).

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Sprøde saltristede mandler - Perfekt til salat og til lommesnacks på farten
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 100 gram
 
Ingredienser:
  • 100 gram mandler
  • 2,5 spsk salt
  • 1 dl kogende vand vand
Sådan gør du:
  1. Tag en passende skål fyld det kogende vand og salt i skålen. Rør rundt indtil saltet er opløst.
  2. Tilsæt mandlerne til skålen, og lad så mandlerne ligge i blød i 15-20 minutter.
  3. Beklæd en bradepande med bagepapir. Efter 15-20 minutter, hældes vandet fra og mandlerne og de fordeles på bagepapiret.
  4. Bag mandlerne i ovnen ved 150 grader i 20 minutter.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her