OBS! Det SKAL du vide om protein- og måltidsbarer for at opnå vægttab!

Om protein- og måltidsbarer ift. vægttab (fedttab)

Bliv klogere på protein- og måltidsbarer i forhold til vægttab (fedttab), og find ud af hvad der i virkeligheden afgør, om du får succes eller ej.

Vi bombarderes med markedsføring allevegne… “KØB DIT!” “KØB DAT!”

Ofte med påstande om at vi (næsten) ikke kan leve uden de “magiske” produkter – og protein- og måltidsbarer er ingen undtagelse.

Uanset om det er i damebladet, via influencers eller på internettet, du “fristes” til at købe ind i protein- og måltidsbarer – eller andre “magiske” kosttilskud til vægttab og drømmekroppen, så vær OBS på BULLSHIT.

Ingen protein- eller måltidsbar – eller for den sags skyld andre kosttilskud – afgør, om du opnår vægttab (fedttab) eller ej. Din succes ift. vægttab afgøres alene af, hvorvidt du formår at være i kalorieunderskud eller ej.

Og selvom protein- og måltidsbarer naturligvis sagtens kan indgå som en del af din kost og dine spisevaner i et vægttabsforløb, er det er ikke protein- og måltidsbarer, der afgør, om du opnår vægttab (fedttab) eller ej.

…også selvom baren sælges som værende “rigtig”, “sundest”, “bedst” osv.

 

VIGTIGT! – Det gør et kalorieunderskud – PUNKTUM 😉

I videoen giver jeg dig mine tanker, tips og ideer i forhold til, hvordan du opnår succes med vægttab (fedttab) med protein- og måltidsbarer.

 

🤗 Jeg håber, videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv!

✅ Synes du godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – TAK

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer

 

#levbedre #vægttab #fedttab #fleksibelspisning #sundudenkur #sundlivsstil #sundevaner #sundbalance #madro #slankudenkur #slankekur #kaloriebalance #madvaner #kalorieunderskud #vægttabsforløb #livsstilsændring #vægttabsguide #nemmad #proteinbar #protein #fitness #proteinbars #highprotein #vegan #proteinsnack #glutenfree #lowcarb #healthysnack #måltidsbar

 

 

Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her
Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here