Ovnstegt kylling med ostegratineret aubergine og nem broccolisalat

Ovnstegt kylling med ostegratineret aubergine og nem broccolisalat
Ovnstegt kylling med ostegratineret aubergine og nem broccolisalat

Nyd sprød kylling med lækre grøntsager

Prøv min skønne opskrift på ovnstegt kylling med ostegratineret aubergine og nem broccolisalat » Perfekt til hverdag og weekend!

Opskriften er ligeledes genial gæstemad, i er med at størstedelen af måltidet kan forberedes på forhånd.

Indrømmet! Opskriften er ideel at hive frem på dage, hvor du føler dig i overskud med lyst til madlavning, der smag så fuglene synger. Få du gæster står det dig frit for at lave al forberedelsen af opskriftens elementer i god tid inden evt. gæster ankommer.

PRØV OGSÅ: Kyllingbryst med pikantost, sprød bacon og farverig blandet salat

Lad os ikke trække indledningen længere ud. Nu går vi til opskriften.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Ovnstegt kylling med ostegratineret aubergine og nem broccolisalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Sprødstegt kylling
  • 1 kg kyllinge-overlår
  • Paprika
  • Friskkværnet sort peber
  • Salt
Broccoli-aspagessalat
  • 400 - 500 gram broccolibuketter
  • 250 gram grønne asparges
  • 100 gram bacon i tern
  • 2 spsk solsikkekerner
Ovnbagt aubergine
  • 2 auberginer
  • 100 gram parmesanost
  • Tørret basilikum
  • Salt
Sådan gør du:
Sådan laver du sprødstegt kylling
  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir, og placer kyllingestykkerne på bagepladen. Krydr kyllingestykkerne med salt, peber og paprika.
  3. Sæt bagepladen i ovnen, og bag kyllingen i 50 minutter.
Sådan laver du broccoli-aspargessalaten
  1. Grib en pande og steg baconternene sprøde.
  2. Bring 1 centimeter vand i kog i en passende gryde.
  3. Knæk bunden af de grønne asparges.
  4. Skyld broccolibuketter og asparges, og hæld begge dele i gryden med kogende vand.
  5. Dæk gryden til med låg, og dampkog broccoli og asparges i 3-4 minutter. Køl herefter broccoli og asparges ned under rindende koldt vand.
  6. Hæld vandet fra broccolibuketterne og aspargesene. Snit aspargene groft, inden stykkerne kombineres med broccoli, sprøde bacontern og solsikkekerner.
Sådan laver du ostegratineret aubergine
  1. Skyl auberginerne og skær toppen af. Snit herefter begge auberginer i cirka 1 centimeter tykke skiver.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir, og placer dine aubergineskiver på bagepladen.
  3. Krydr aubergineskiverne med havsalt og basilikum. Top aubergineskiverne af med revet parmesanost.
  4. Bag aubergineskiverne i ovnen i cirka 10-15 minutter til sidst i kyllingens tilberedningstid. Når parmesanosten er gylden og gratineret, er dine ostegratineret aubergine klar til servering.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

2 KOMMENTARER

  1. I love what you do with vegetables, so many good ideas. I don’t speak Danish but read enough to understand the instructions. Thanks from Canada.

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her