Sprødstegt kylling med ostegratineret aubergine og broccoli-aspargessalat

Sprødstegt kylling med ostegratineret aubergine og broccoli-aspargessalat
Sprødstegt kylling med ostegratineret aubergine og broccoli-aspargessalat

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Skøn opskrift til hverdag og weekend…

Her får du en lækker opskrift der smager herligt. Opskriften egner sig godt som både hverdags-, weekend- og gæstemad.

Forbedred størstedelen af måltidet på forhånd…

Opskriften ideel at hive frem på dage, hvor du føler du har mere tid, lyst og overskud først på dagen, frem for sidst på dagen. Det står dig nemlig frit for forbedrede størstedelen af opskriftens elementer i god tid, inden evt. gæster ankommer.

Lad os ikke trække indledningen længere ud. Nu går vi til opskriften 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprødstegt kylling med ostegratineret aubergine og broccoli-aspargessalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Sprødstegt kylling
  • 1 kg kyllinge-overlår
  • Paprika
  • Friskkværnet sort peber
  • Salt
Broccoli-aspagessalat
  • 400 - 500 gram broccolibuketter
  • 250 gram grønne asparges
  • 100 gram bacon i tern
  • 2 spsk solsikkekerner
Ovnbagt aubergine
  • 2 auberginer
  • 100 gram parmesanost
  • Tørret basilikum
  • Havsalt
Tilberedning
Sådan laver du sprødstegt kylling
  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir, og placer kyllingestykkerne på bagepladen. Krydr kyllingestykkerne med salt, peber og paprika.
  3. Sæt bagepladen i ovnen, og bag kyllingen i 50 minutter.
Sådan laver du broccoli-aspargessalaten
  1. Grib en pande og steg baconternene sprøde.
  2. Bring 1 centimeter vand i kog i en passende gryde.
  3. Knæk bunden af de grønne asparges.
  4. Skyld broccolibuketter og asparges, og hæld begge dele i gryden med kogende vand.
  5. Dæk gryden til med låg, og dampkog broccoli og asparges i 3-4 minutter. Køl herefter broccoli og asparges ned under rindende koldt vand.
  6. Hæld vandet fra broccolibuketterne og aspargesene. Snit aspargene groft, inden stykkerne kombineres med broccoli, sprøde bacontern og solsikkekerner.
Sådan laver du ostegratineret aubergine
  1. Skyl auberginerne og skær toppen af. Snit herefter begge auberginer i cirka 1 centimeter tykke skiver.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir, og placer dine aubergineskiver på bagepladen.
  3. Krydr aubergineskiverne med havsalt og basilikum. Top aubergineskiverne af med revet parmesanost.
  4. Bag aubergineskiverne i ovnen i cirka 10-15 minutter til sidst i kyllingens tilberedningstid. Når parmesanosten er gylden og gratineret, er dine ostegratineret aubergine klar til servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

2 KOMMENTARER

  1. I love what you do with vegetables, so many good ideas. I don’t speak Danish but read enough to understand the instructions. Thanks from Canada.

Please enter your comment!
Please enter your name here