Sprødstegt kyllingeoverlår med friske asparges og salat med urtedressing

Sprødstegt kyllingeoverlår med friske asparges og salat med urtedressing
Sprødstegt kyllingeoverlår med friske asparges og salat med urtedressing

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 60min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Let og lækkert…

Måske du har det ligesom mig? Nogle dage er tid, lyst og overskud i top i forhold til at bruge gode tid madlavning, mens vi andre dage helst vil slippe for at bruge nævneværdig tid på at lave mad.

Tip! Derfor er det en god ide at have gode opskrifter og madlavningsideer til både dage med tid, lyst og overskud og dage uden. Find dine egne madfavoritter, så du er godt forberedt til at spise fornuftigt, velsammensat og sundt på de fleste af årets dage.

Opskriften her kræver minimal håndteringstid, hvilket gør opskriften rigtig god at hive frem på dage, hvor du ønsker at bruge et minimum af tid på madlavningen.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprødstegt kyllingeoverlår med friske asparges og salat med urtedressing
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1,5 kg kyllingoverlår
  • 1 tsk salt
  • 500 gram friske grønne asparges
  • 150 gram frisk, snittet grønkål
  • 150 gram snittet spidskål
  • 1 rød snackpeber
  • 1 spsk peanuts eller anden nøddetopping
Urtedressingen (alternativ køb en god færdiglavet)
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche 18 % (Paleotip: udskift med 2 spsk mayonnaise)
  • 1 sjat vand til fortynding
  • 1 fed hvidløg
  • 1 god blandet dusk purløg, dild og basilikum (kan erstattes med andre urter)
  • 2 knsp salt
  • 2 knsp sort peber
Tilberedning
Sådan tilbereder du kyllingoverlår
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir, fordel kyllingoverlårene på bagepladen, krydr overlårene med et strejf havsalt, og sæt bagepladen ind midterst i ovnen.
  3. Efter 50 minutters tilberedning ved 200 grader, afsluttes der med 5 minutters grill.
Sådan tilbereder du aspargsene
  1. Fyld en gryde med 2 cm vand, 1 teskefuld salt, og bring vandet i kog.
  2. Skyl de grønne asparges, og knæk bunden af alle aspargsene. Hvis aspargsene er for lange til gryden, så halver dem inden tilberedning.
  3. Når vandet koger, lægges aspargsene i gryden, hvor de tilberedes i 3-4 minutter.
Sådan laves den blandede sommersalat
  1. Snit spidskålen fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv.
  2. Skyl den snittede grønkål, ryst det fri for vand, og anret det på et serveringsfad med spidskålen.
  3. Skyl og snit peberfrugten i skiver, og fordel skiverne ovenpå grønkålen og spidskålen.
  4. Top salaten af med en smule nødder, og server den evt. med en lækker dressing.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here