Sprødstegte kyllingeoverlår med ovnbagt peberfrugt og squash

Sprødstegte kyllingeoverlår med ovnbagt peberfrugt og squash
Sprødstegte kyllingeoverlår med ovnbagt peberfrugt og squash

Lækre sprødstegte kyllingeoverlår

Prøv opskriften på sprødstegte kyllingeoverlår, ovnbagte peberfrugter og squash næste gang du ønsker nem og lækker hverdagsmad

Her får du en skøn hverdagsret, som forberedes på rekordtid, hvorefter både kylling og grøntsager passer sig selv i ovnen ind til spisetid.

Det kan være ret opslidende, at skulle hjem og stå i tre kvarter i køkkenet efter en hård dag på arbejde. Derfor kan du med fordel finde fem favoritopskrifter, som for dig, er nemme, overskuelige og lige til hive frem og tilberede.

Tænker vi ingrediens-praktik ind i ligningen, et det smart at vælge nogle opskrifter, hvor størstedelen, hvis ikke alle ingredienserne, er noget du har i dit basislager.

Lad os antage at denne ret er en af dine favoritter, så lad kyllingeoverlårene være en del af dit basislager i fryseren. Hvad angår grøntsagerne i opskriften, kan du nemt skifte dem ud med fx en pose frostgrønt, hvis ikke du ligger inde med peberfrugt og squash.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Sprødstegte kyllingeoverlår med ovnbagt peberfrugt og squash
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1,5 kg kyllingeoverlår
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 gule peberfrugter
  • 2 squash
  • 1 stort løg
  • 1-2 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk tørret timian
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel kyllingeoverlårene på bradepanden. Krydr med havsalt, friskkværnet sort peber og timian.
  3. Sæt bradepanden med kyllingeoverlårene i ovnen, og tilbered kyllingen i cirka 50 minutter.
  4. Skyl og snit peberfrugterne og de to squash i grove stykker. Skræl og snit løget fint.
  5. Fordel peberfrugter, squash og fintsnittet løg i et ildfast fad. Vend grøntsagerne i olivenolien, og krydr med salt og peber.
  6. Sæt det ildfaste fad ind på en anden bradepande i ovnen, så grøntsagerne tilberedes med kyllingeoverlårene i de sidste cirka 30-35 minutter af tilberedningstiden.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her